- Реєстрування
- 29 Бер 2023
- Дописи
- 740
- Реакції
- 933
- Бали
- 153
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім’я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: maks_almazov
4. Суть звернення:
Доброго дня!
З моменту останнього звернення я продовжив проявляти активність на сервері та намагався довести, що змінив свою поведінку. Наразі я став на посаду лідера ДКВС. Коли я прийшов до фракції, онлайн там був майже відсутній (16 людей у фракції), однак за 4 дні з моменту призначення вдалося зібрати стабільний актив — приблизно 6–7 людей ( у фракції наразі 31 людина) , які регулярно грають та беруть участь у житті фракції.
Та наразі продовжую проявляти максимальний актив на сервері.
Тому хотів би дізнатися, чи є можливість на даний момент повторно розглянути моє оскарження чорного списку технічної підтримки?
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: -
2. Ім’я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: maks_almazov
4. Суть звернення:
Доброго дня!
З моменту останнього звернення я продовжив проявляти активність на сервері та намагався довести, що змінив свою поведінку. Наразі я став на посаду лідера ДКВС. Коли я прийшов до фракції, онлайн там був майже відсутній (16 людей у фракції), однак за 4 дні з моменту призначення вдалося зібрати стабільний актив — приблизно 6–7 людей ( у фракції наразі 31 людина) , які регулярно грають та беруть участь у житті фракції.
Та наразі продовжую проявляти максимальний актив на сервері.
Тому хотів би дізнатися, чи є можливість на даний момент повторно розглянути моє оскарження чорного списку технічної підтримки?
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: -