Розглянуто Для КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Шелбі

by/A.Shelby
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
140
Реакції
51
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Антон Шелбі
2. Нікнейм адміністратора: адміністратори які були в мережі 30.06.2026 о 22 годині, зокрема Кіріл Філіпенко, Максим Дуля, Данило Старлей.
3. Суть скарги: Хочу звернути Вашу увагу, на неналежне реагування на репорти з боку адміністраторів різного рівня. В мене відбулася наступна ситуація - я нарешьі зміг влаштуватися на роботу машиніста і приступив до виконання завдання з огляду гальм локомотива, відповідно натиснув Альт та тримав кнопку Е (тобто не міг рухатися і дивитись по сторонах). В цей час інший гравець на потязі вже вирушив на маршрут і проїжджаючи крізь мій локомотив травмував мене, чим викликав хворобу. Оскільки це взагалі не відповідає РП процесу і можна вважати багом, я звернувся в репорт, написав - що мене травмував потяг під час огляду колес локомотива. Подальша реакція адміністрації мене гибоко обурила, оскільки жоден з них не проявив реальної зацікавленості у вирішенні проблеми, при чому це стосується як модераторів так і старших адміністраторів. Мені просто почали приходити відповіді - "опишіть детальніше проблему" (хоча в репорт є обмеження по кількості символів) або "зверніться до лікаря". Коли я вже повторно звернувся в репорт і попросив адміністратора телепортуватися до мене для роз'яснення проблеми - мені так само полетіли одноманітні відповіді. Таким чином, адміністрація просто фармила репорти і не надали реальної допомоги. Особисто для мене, це є дуже неприємною ситуацією, оскільки під час мого перебування в адмін тім - допомога гравцям надавалася набагато краще.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): не фіксував
5. Дата порушення: 30.06.2026

Останнє редагування:

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
768
Реакції
395
Бали
123
Вітаю.

Переглянувши вашу ситуацію, встановлено, що ваш репорт був недостатньо інформативним, через що адміністрація не мала можливості надати іншу відповідь, окрім прохання переподати його з більш детальним описом проблеми або звернутися до лікарів.

Додатково я поспілкувалася з адміністрацією щодо наданої вам відповіді. Після перевірки встановлено, що їхні дії та відповідь були обґрунтованими й відповідали ситуації.

Щодо ваших тверджень про те, що ви раніше також були адміністратором системи, зазначу, що порівнювати минулі та поточні правила недоцільно. Керівництво, внутрішні регламенти, правила та вимоги до адміністрації з часом змінюються, тому оцінка ситуації здійснюється відповідно до чинних правил, а не тих, які діяли раніше.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі