Відмовлено Для КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тіма Бумер

Поважний гравець
Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
106
Реакції
100
Бали
204
Вітаю, шановна КА!

Хочу щиро вибачитися за свою поведінку та за ситуацію, яка сталася. Я визнаю, що був неправий, коли називав клан Sparkle «200». Я розумію, що мої слова могли бути образливими або провокативними, і зараз я повністю усвідомлюю свою помилку.

Я не хочу виправдовувати свої дії чи перекладати провину на когось іншого. Я сам сказав це, тому сам і визнаю свою провину. Після цієї ситуації я зрозумів, що навіть якщо це було сказано як жарт або без серйозного наміру, такі слова можуть створювати конфлікти та порушувати правила.

Я обіцяю, що надалі більше не буду називати Sparkle «200», не буду провокувати їх, ображати чи спеціально створювати конфліктні ситуації. Я буду уважніше ставитися до того, що пишу в чаті, і думати перед тим, як щось сказати. Не хочу більше отримувати покарання через подібні ситуації та не хочу створювати проблеми ні адміністрації, ні іншим гравцям.

Я розумію, що адміністрація повинна слідкувати за порядком на сервері та реагувати на порушення. Тому я не маю претензій щодо самого покарання й визнаю, що дав для нього причину. Але все ж таки дуже прошу дати мені можливість виправитися та отримати другий шанс.

Я зробив висновки з цієї ситуації. Надалі буду поводитися спокійніше, не провокувати інших гравців і поважати правила сервера. Я не хочу повторювати свою помилку та ще раз потрапляти в подібні ситуації.

Прошу КА поставитися до мого прохання з розумінням та, якщо це можливо, розглянути можливість розбану мене завтра вранці. Я щиро обіцяю, що після розбану не буду повторювати подібне та буду стежити за своєю поведінкою.

Ще раз прошу вибачення за свої слова та за створену ситуацію. Я визнаю свою помилку, зробив висновки та готовий виправитися. Сподіваюся, що ви дасте мені шанс довести своїми діями, що я справді зрозумів свою провину.

Дякую за розуміння та за те, що прочитали моє вибачення. 🙏

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі