Алекс Фома
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 3 Сер 2022
- Дописи
- 224
- Реакції
- 426
- Бали
- 83
1. Ваш нікнейм: Алекс Фома
2. Нікнейм порушника: -
3. Назва клану порушника: BARINOV
4. Суть скарги:
Почну з головного. Я, як лідер клану SKAY, не погоджуюсь із висновками автора цієї скарги щодо нібито навмисного зливу бізвару.
У скарзі дуже багато висновків зроблено не на підставі прямих доказів, а на підставі того, як автор особисто оцінює нашу гру. Те, що хтось не мав, броні, прокачаної зброї, пішов у лобову атаку або невдало зіграв момент, саме по собі не доводить навмисний злив.
Тепер поясню ситуацію по порядку.
На наданих матеріалах (1 матеріал - 2 матеріал) ми бачимо, що під час проведення бізвару в одному голосовому каналі перебували представники адміністрації та представники картелів.
Зокрема, ми бачимо ГС Неофіційних організацій, лідерів Київського та Харківського картелів, Головного адміністратора та Спеціального адміністратора.
Я не стверджую, що сам факт перебування в одному голосовому каналі автоматично є порушенням.
Але виникає цілком нормальне питання: що саме всі ці люди робили разом у цьому голосовому каналі саме під час проведення бізвару?
Ми не знаємо, про що там говорилося і з якою метою вони перебували разом, але чітко бачимо, що автор прописує в клановий чат.
Тому, враховуючи, що автор скарги сам намагається пов'язати наш бізвар із картельним кланом HardFamQ, та нібито домовленостями, я вважаю правильним, щоб адміністрація також дала пояснення щодо цієї ситуації.
Ми за чесну гру, але вона має бути чесною для всіх сторін.
Уся основна теорія автора скарги побудована на тому, що SKAY нібито дружить із HardFamQ, тому ми спеціально забили бізвар, щоб допомогти їм та збити КД.
Проблема лише в одному: жодного прямого доказу такої домовленості у скарзі немає.
Є припущення автора.
Є згадки про те, що деякі люди раніше грали разом.
Є згадки про фамки.
Є припущення щодо того, навіщо ми забили бізвар саме в цей день.
Але немає жодного повідомлення, де Я або будь-хто з керівництва клану SKAY домовляється про злив, передачу бізнесу чи збиття якогось КД.
Я готовий надати адміністрації свої переписки, якщо це буде необхідно.
Більше того, ще 2–3 тижні тому я писав деяким модераторам картельних кланів і повідомляв, що SKAY планує на постійній основі виходити на бізвари.
Для нас це звичайна ігрова активність.
Ми не забиваємо бізвари для того, щоб комусь допомагати.
Ми забиваємо їх, тому що хочемо грати.
Я вже не перший раз звертаю увагу адміністрації на проблеми, які виникають навколо картелів та взаємодії між кланами.
Я особисто писав Серго Голду, Спец - адміністратору, щодо проблем, які виникали на нашому сервері.
У відповідь я отримав, що питання буде розглянуто.
Тому я не мовчав і не намагався вирішувати такі ситуації якимись домовленостями.
Усі гравці, які перебувають у неофіційних організаціях або хоча б цікавляться ситуацією з картелями, прекрасно знають, які між деякими картельними лідерами існують взаємовідносини.
І саме тому, коли я бачу, що під час бізвару представники картелів та адміністрації перебувають разом в одному голосовому каналі, у мене виникають питання щодо об'єктивності ситуації.
Я не звинувачую конкретну людину без доказів.
Я прошу перевірити це так само, як зараз перевіряють SKAY.
Ми всі бачимо, що на на всіх серверах були введені та переглядаються правила щодо ситуацій із фамками (тільки 1 клан тільки 1 фамка для картеля на сервері)
Але чомусь на 01 сервері це правило залишається без належної уваги.
У цій же ситуації автор скарги намагається використати минулі зв'язки між гравцями SKAY та HardFamQ як доказ нашої домовленості.
Тоді давайте дивитися на всіх однаково.
Зокрема, варто перевірити ситуацію, коли лідер клану BARINOV та лідер клану Toxic перебувають під однією фамкою і докази не треба, (просто можна запитати як у ГА, так і у ГС неоф)
Я не говорю, що це автоматично є порушенням.
Я говорю про інше: якщо ми перевіряємо зв'язки між кланами, то перевіряти потрібно всіх, а не лише мій клан SKAY.
Також деякі гравці переходили між кланами або приходили допомагати відбивати території саме через те, що перебували під однією фамкою.
І знову: це не означає, що між кланами існує домовленість про злив бізварів.
Більше того, коли цей клан був під назвою TOSVA, між нами були конфлікти та битви, а також суперечки.
Тому твердження автора про те, що ми нібито маємо якусь постійну домовленість і «виручаємо один одного», нічим не доведене.
Якщо в адміністрації є конкретні докази такої домовленості, нехай їх нададуть.
Я готовий їх побачити.
Тут усе набагато простіше, ніж намагається показати автор.
Після того, як ми знялися з картелю та фактично розпалися на певний період, ми згодом повернулися на наш рідний 01 сервер.
Зараз ми набираємо нових людей.
Наш клан на даний момент без фамки.
І я вирішив, що потрібно не просто сидіти та чекати, поки нові гравці самі всьому навчаться, а показувати їм реальну гру.
Тому ми й забили бізвар.
Для нас це можливість:
- навчити новачків;
- показати їм механіку бізвару;
- навчити працювати в команді;
- дати їм досвід;
- у майбутньому мати нормальний бойовий склад.
Я не бачу тут нічого дивного.
Я не буду говорити, що наш склад був ідеально підготовлений.
До початку бізвару повинні були бути гравці з прокачаною зброєю та більшим досвідом.
Але так вийшло, що частина цих людей не змогла зайти саме в цей час із-за пріоритету реального життя.
Тому було прийнято рішення взяти новеньких.
Так, у когось могла бути слабша зброя.
Так, у когось могло бути не повне HP або не було нормальної броні.
І що?
Це нові люди.
Я не буду вимагати від новачка грати на рівні людини, яка займається бізварами місяцями, або роками.
Ми саме для цього й виходимо на такі битви, щоб вони вчилися.
Окремо хочу пояснити ситуацію з правилом 2.7.
З боку SKAY гравці зайшли на територію бізвару в межах встановленої правилами 1 хвилини після початку таймера.
Тому твердження автора про те, що ми нібито спеціально чекали завершення таймера за межами території, не відповідає дійсності.
Автор бере тайм-коди смертей і від них намагається відрахувати, хто коли зайшов.
Але час смерті не є часом входу на територію.
Це дві абсолютно різні речі.
Тут є ще один важливий момент.
У частини наших гравців після першої смерті, смерть чомусь не була зарахована.
Через це деякі гравці поверталися на територію саме для того, щоб отримати зарахування тієї смерті та не отримати покарання за відсутність тієї ж смерті.
Тому коли автор показує тайм-коди смертей і говорить, що люди нібито спеціально не поверталися, він не показує повної картини.
Гравці поверталися.
Вони намагалися продовжити участь та отримати зарахування тієї смерті.
І саме тому я прошу дивитися повний відеозапис, а не окремі моменти.
Тут я також не буду вигадувати виправдання.
Так, можливо, у деяких наших гравців було відсторонення від стартового часу.
Частина людей взагалі не знала заздалегідь, що братиме участь у цьому бізварі, тому вони могли запізнитися.
Якщо адміністрація за повним відеозаписом встановить конкретне порушення правила щодо своєчасного прибуття, ми готові понести покарання згідно з правилами.
Мені не проблема визнати конкретне порушення, якщо воно реально було.
Але тут важливо розділяти речі.
Запізнення одного чи декількох гравців не означає навмисний злив бізвару.
За порушення правила ми готові відповісти.
За те, чого ми не робили, відповідати не будемо.
Ще один важливий момент.
Згідно з правилами, відеодоказ при поданні скарги повинен бути суцільним.
У цій скарзі ми бачимо окремі тайм-коди, скріншоти та вирвані моменти, та розділений на два відео відкат.
Тому прошу адміністрацію перевірити, чи відповідають надані докази вимогам правил.
7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
Окремо хочу сказати про цей момент.
Автор пише, що наші гравці йшли в лоб проти більшої кількості противників, і тому це нібито доказ зливу.
Тоді виходить цікава логіка.
Якщо ми йдемо вперед і програємо перестрілку, це злив.
Якщо ми сидимо в укритті, це теж можна назвати очікуванням смерті.
Якщо людина без броні, це злив.
Якщо людина померла, це злив.
Але це не докази домовленості.
Це просто оцінка нашої гри противником.
Я не стверджую, що SKAY зіграв цей бізвар ідеально.
Ми зіграли далеко не ідеально, та програли і це було очевидно.
Але погано зіграти бізвар та навмисно злити бізвар — це дві абсолютно різні речі.
Автор скарги пише, що ми нібито спеціально забили бізвар, щоб збити КД та не дати BARINOV провести битву за територію проти HardFamQ.
Це лише його припущення.
Де доказ того, що я забивав бізвар саме з цією метою?
Де переписка?
Де домовленість?
Де повідомлення від мене комусь із HardFamQ?
Цього немає.
Замість цього нам пропонують повірити в те, що якщо SKAY та HardFamQ колись мали спільних людей, то автоматично існує домовленість.
Це так не працює.
Якщо адміністрації потрібно, я готовий надати:
- переписки;
- повідомлення;
- підтвердження того, що я заздалегідь говорив про наші плани грати бізвари;
- інші матеріали, які можуть підтвердити відсутність будь-яких домовленостей.
Мені немає чого приховувати.
Ми просто забили бізвар і вийшли на нього тим складом, який у нас був у цей момент.
Також звертаю увагу на правило 6.36 «Злив особового складу». На мою думку, своїми діями BARINOV фактично намагається злити саме наш клан SKAY. Це вже не вперше під час нашої війни вони подають подібні скарги, намагаючись отримати для нашого клану покарання на підставі припущень.
Тому прошу адміністрацію також перевірити дії BARINOV на предмет порушення правила 6.36, оскільки систематичні спроби притягнути наш клан до покарання можуть розцінюватися як навмисний злив особового складу клану.
Я не прошу адміністрацію закривати очі на можливі порушення SKAY.
Якщо наш гравець порушив правило, покажіть конкретний момент, вкажіть конкретне правило і дайте відповідне покарання.
Якщо хтось запізнився, ми готові за це відповісти.
Якщо хтось стріляв із-за паркану, нехай адміністрація перевірить цей момент та дасть йому оцінку та не хай той гравець понесе покарання.
Але не потрібно називати це «зливом бізвару» без доказів домовленості або навмисної передачі бізнесу.
Автор скарги змішав в одну купу абсолютно різні речі:
запізнення, слабку підготовку, помилки в бою, смерть гравців, кількість очок честі, минулі зв'язки між гравцями та власні припущення про КД.
А потім на основі всього цього зробив висновок, що SKAY нібито навмисно злив бізвар.
Я з цим категорично не погоджуюсь.
SKAY не домовлявся про злив цього бізвару, і не збирається.
Ми забили його для того, щоб грати та навчати нових людей.
Так, у нас були помилки.
Так, частина людей була не готова.
Так, можливо, окремі гравці порушили часові рамки.
За конкретні порушення ми готові понести відповідальність.
Але перетворювати наші помилки у доказ навмисного зливу без жодного прямого доказу домовленості я не дозволю.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут відеовідкат повний з моменту початку до кінця результату
Скарга автора
6. Дата порушення: 16.08
2. Нікнейм порушника: -
3. Назва клану порушника: BARINOV
4. Суть скарги:
Почну з головного. Я, як лідер клану SKAY, не погоджуюсь із висновками автора цієї скарги щодо нібито навмисного зливу бізвару.
У скарзі дуже багато висновків зроблено не на підставі прямих доказів, а на підставі того, як автор особисто оцінює нашу гру. Те, що хтось не мав, броні, прокачаної зброї, пішов у лобову атаку або невдало зіграв момент, саме по собі не доводить навмисний злив.
Тепер поясню ситуацію по порядку.
1. Щодо перебування адміністрації та представників картелів у голосовому каналі
На наданих матеріалах (1 матеріал - 2 матеріал) ми бачимо, що під час проведення бізвару в одному голосовому каналі перебували представники адміністрації та представники картелів.
Зокрема, ми бачимо ГС Неофіційних організацій, лідерів Київського та Харківського картелів, Головного адміністратора та Спеціального адміністратора.
Я не стверджую, що сам факт перебування в одному голосовому каналі автоматично є порушенням.
Але виникає цілком нормальне питання: що саме всі ці люди робили разом у цьому голосовому каналі саме під час проведення бізвару?
Ми не знаємо, про що там говорилося і з якою метою вони перебували разом, але чітко бачимо, що автор прописує в клановий чат.
Тому, враховуючи, що автор скарги сам намагається пов'язати наш бізвар із картельним кланом HardFamQ, та нібито домовленостями, я вважаю правильним, щоб адміністрація також дала пояснення щодо цієї ситуації.
Ми за чесну гру, але вона має бути чесною для всіх сторін.
2. Щодо нібито домовленості SKAY та HardFamQ
Уся основна теорія автора скарги побудована на тому, що SKAY нібито дружить із HardFamQ, тому ми спеціально забили бізвар, щоб допомогти їм та збити КД.
Проблема лише в одному: жодного прямого доказу такої домовленості у скарзі немає.
Є припущення автора.
Є згадки про те, що деякі люди раніше грали разом.
Є згадки про фамки.
Є припущення щодо того, навіщо ми забили бізвар саме в цей день.
Але немає жодного повідомлення, де Я або будь-хто з керівництва клану SKAY домовляється про злив, передачу бізнесу чи збиття якогось КД.
Я готовий надати адміністрації свої переписки, якщо це буде необхідно.
Більше того, ще 2–3 тижні тому я писав деяким модераторам картельних кланів і повідомляв, що SKAY планує на постійній основі виходити на бізвари.
Для нас це звичайна ігрова активність.
Ми не забиваємо бізвари для того, щоб комусь допомагати.
Ми забиваємо їх, тому що хочемо грати.
3. Щодо історії з картелем
Я вже не перший раз звертаю увагу адміністрації на проблеми, які виникають навколо картелів та взаємодії між кланами.
Я особисто писав Серго Голду, Спец - адміністратору, щодо проблем, які виникали на нашому сервері.
У відповідь я отримав, що питання буде розглянуто.
Тому я не мовчав і не намагався вирішувати такі ситуації якимись домовленостями.
Усі гравці, які перебувають у неофіційних організаціях або хоча б цікавляться ситуацією з картелями, прекрасно знають, які між деякими картельними лідерами існують взаємовідносини.
І саме тому, коли я бачу, що під час бізвару представники картелів та адміністрації перебувають разом в одному голосовому каналі, у мене виникають питання щодо об'єктивності ситуації.
Я не звинувачую конкретну людину без доказів.
Я прошу перевірити це так само, як зараз перевіряють SKAY.
4. Щодо фамок
6. Визначення належності кланів до однієї фамиМи всі бачимо, що на на всіх серверах були введені та переглядаються правила щодо ситуацій із фамками (тільки 1 клан тільки 1 фамка для картеля на сервері)
Але чомусь на 01 сервері це правило залишається без належної уваги.
У цій же ситуації автор скарги намагається використати минулі зв'язки між гравцями SKAY та HardFamQ як доказ нашої домовленості.
Тоді давайте дивитися на всіх однаково.
Зокрема, варто перевірити ситуацію, коли лідер клану BARINOV та лідер клану Toxic перебувають під однією фамкою і докази не треба, (просто можна запитати як у ГА, так і у ГС неоф)
Я не говорю, що це автоматично є порушенням.
Я говорю про інше: якщо ми перевіряємо зв'язки між кланами, то перевіряти потрібно всіх, а не лише мій клан SKAY.
5. Щодо наших відносин із кланом HardFamQ
Так, ми не будемо приховувати, що раніше окремі гравці перебували в одній фамці.
Також деякі гравці переходили між кланами або приходили допомагати відбивати території саме через те, що перебували під однією фамкою.
І знову: це не означає, що між кланами існує домовленість про злив бізварів.
Більше того, коли цей клан був під назвою TOSVA, між нами були конфлікти та битви, а також суперечки.
Тому твердження автора про те, що ми нібито маємо якусь постійну домовленість і «виручаємо один одного», нічим не доведене.
Якщо в адміністрації є конкретні докази такої домовленості, нехай їх нададуть.
Я готовий їх побачити.
6. Чому SKAY взагалі забив цей бізвар
Тут усе набагато простіше, ніж намагається показати автор.
Після того, як ми знялися з картелю та фактично розпалися на певний період, ми згодом повернулися на наш рідний 01 сервер.
Зараз ми набираємо нових людей.
Наш клан на даний момент без фамки.
І я вирішив, що потрібно не просто сидіти та чекати, поки нові гравці самі всьому навчаться, а показувати їм реальну гру.
Тому ми й забили бізвар.
Для нас це можливість:
- навчити новачків;
- показати їм механіку бізвару;
- навчити працювати в команді;
- дати їм досвід;
- у майбутньому мати нормальний бойовий склад.
Я не бачу тут нічого дивного.
7. Так, ми очікували інший склад
Я не буду говорити, що наш склад був ідеально підготовлений.
До початку бізвару повинні були бути гравці з прокачаною зброєю та більшим досвідом.
Але так вийшло, що частина цих людей не змогла зайти саме в цей час із-за пріоритету реального життя.
Тому було прийнято рішення взяти новеньких.
Так, у когось могла бути слабша зброя.
Так, у когось могло бути не повне HP або не було нормальної броні.
І що?
Це нові люди.
Я не буду вимагати від новачка грати на рівні людини, яка займається бізварами місяцями, або роками.
Ми саме для цього й виходимо на такі битви, щоб вони вчилися.
8. Щодо входу на територію протягом першої хвилини
Окремо хочу пояснити ситуацію з правилом 2.7.
З боку SKAY гравці зайшли на територію бізвару в межах встановленої правилами 1 хвилини після початку таймера.
Тому твердження автора про те, що ми нібито спеціально чекали завершення таймера за межами території, не відповідає дійсності.
Автор бере тайм-коди смертей і від них намагається відрахувати, хто коли зайшов.
Але час смерті не є часом входу на територію.
Це дві абсолютно різні речі.
9. Щодо повернення після смерті та незарахованих смертей
Тут є ще один важливий момент.
У частини наших гравців після першої смерті, смерть чомусь не була зарахована.
Через це деякі гравці поверталися на територію саме для того, щоб отримати зарахування тієї смерті та не отримати покарання за відсутність тієї ж смерті.
Тому коли автор показує тайм-коди смертей і говорить, що люди нібито спеціально не поверталися, він не показує повної картини.
Гравці поверталися.
Вони намагалися продовжити участь та отримати зарахування тієї смерті.
І саме тому я прошу дивитися повний відеозапис, а не окремі моменти.
10. Щодо можливих запізнень
Тут я також не буду вигадувати виправдання.
Так, можливо, у деяких наших гравців було відсторонення від стартового часу.
Частина людей взагалі не знала заздалегідь, що братиме участь у цьому бізварі, тому вони могли запізнитися.
Якщо адміністрація за повним відеозаписом встановить конкретне порушення правила щодо своєчасного прибуття, ми готові понести покарання згідно з правилами.
Мені не проблема визнати конкретне порушення, якщо воно реально було.
Але тут важливо розділяти речі.
Запізнення одного чи декількох гравців не означає навмисний злив бізвару.
За порушення правила ми готові відповісти.
За те, чого ми не робили, відповідати не будемо.
11. Щодо відеодоказів
Ще один важливий момент.
Згідно з правилами, відеодоказ при поданні скарги повинен бути суцільним.
У цій скарзі ми бачимо окремі тайм-коди, скріншоти та вирвані моменти, та розділений на два відео відкат.
Тому прошу адміністрацію перевірити, чи відповідають надані докази вимогам правил.
7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
12. Щодо твердження «вони йшли в лоб, отже зливали»
Окремо хочу сказати про цей момент.
Автор пише, що наші гравці йшли в лоб проти більшої кількості противників, і тому це нібито доказ зливу.
Тоді виходить цікава логіка.
Якщо ми йдемо вперед і програємо перестрілку, це злив.
Якщо ми сидимо в укритті, це теж можна назвати очікуванням смерті.
Якщо людина без броні, це злив.
Якщо людина померла, це злив.
Але це не докази домовленості.
Це просто оцінка нашої гри противником.
Я не стверджую, що SKAY зіграв цей бізвар ідеально.
Ми зіграли далеко не ідеально, та програли і це було очевидно.
Але погано зіграти бізвар та навмисно злити бізвар — це дві абсолютно різні речі.
13. Щодо нібито збиття КД HardFamQ
Автор скарги пише, що ми нібито спеціально забили бізвар, щоб збити КД та не дати BARINOV провести битву за територію проти HardFamQ.
Це лише його припущення.
Де доказ того, що я забивав бізвар саме з цією метою?
Де переписка?
Де домовленість?
Де повідомлення від мене комусь із HardFamQ?
Цього немає.
Замість цього нам пропонують повірити в те, що якщо SKAY та HardFamQ колись мали спільних людей, то автоматично існує домовленість.
Це так не працює.
15. Я готовий надати докази зі свого боку
Якщо адміністрації потрібно, я готовий надати:
- переписки;
- повідомлення;
- підтвердження того, що я заздалегідь говорив про наші плани грати бізвари;
- інші матеріали, які можуть підтвердити відсутність будь-яких домовленостей.
Мені немає чого приховувати.
Ми просто забили бізвар і вийшли на нього тим складом, який у нас був у цей момент.
16. Щодо правила 6.36
Також звертаю увагу на правило 6.36 «Злив особового складу». На мою думку, своїми діями BARINOV фактично намагається злити саме наш клан SKAY. Це вже не вперше під час нашої війни вони подають подібні скарги, намагаючись отримати для нашого клану покарання на підставі припущень.
Тому прошу адміністрацію також перевірити дії BARINOV на предмет порушення правила 6.36, оскільки систематичні спроби притягнути наш клан до покарання можуть розцінюватися як навмисний злив особового складу клану.
Я не прошу адміністрацію закривати очі на можливі порушення SKAY.
Якщо наш гравець порушив правило, покажіть конкретний момент, вкажіть конкретне правило і дайте відповідне покарання.
Якщо хтось запізнився, ми готові за це відповісти.
Якщо хтось стріляв із-за паркану, нехай адміністрація перевірить цей момент та дасть йому оцінку та не хай той гравець понесе покарання.
Але не потрібно називати це «зливом бізвару» без доказів домовленості або навмисної передачі бізнесу.
Автор скарги змішав в одну купу абсолютно різні речі:
запізнення, слабку підготовку, помилки в бою, смерть гравців, кількість очок честі, минулі зв'язки між гравцями та власні припущення про КД.
А потім на основі всього цього зробив висновок, що SKAY нібито навмисно злив бізвар.
Я з цим категорично не погоджуюсь.
SKAY не домовлявся про злив цього бізвару, і не збирається.
Ми забили його для того, щоб грати та навчати нових людей.
Так, у нас були помилки.
Так, частина людей була не готова.
Так, можливо, окремі гравці порушили часові рамки.
За конкретні порушення ми готові понести відповідальність.
Але перетворювати наші помилки у доказ навмисного зливу без жодного прямого доказу домовленості я не дозволю.
Тому прошу адміністрацію розглянути скаргу об'єктивно, переглянути повні відеодокази, перевірити дії обох сторін та застосувати правила однаково до всіх.
Ми за чесну конкуренцію. Але чесна конкуренція повинна бути чесною не тільки тоді, коли перевіряють SKAY.
Ми й надалі будемо грати битви за бізнес з різними кланами, і в той час коли нам зручно і це передбачено системою гри.
Ми за чесну конкуренцію. Але чесна конкуренція повинна бути чесною не тільки тоді, коли перевіряють SKAY.
Ми й надалі будемо грати битви за бізнес з різними кланами, і в той час коли нам зручно і це передбачено системою гри.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут відеовідкат повний з моменту початку до кінця результату
Скарга автора
6. Дата порушення: 16.08