Владислав Зерновий
Активний
- Реєстрування
- 7 Сер 2022
- Дописи
- 91
- Реакції
- 195
- Бали
- 66
- Вік
- 23
- Нікнейм адміністратора: Керівництво, яке придумувало шкільний івент з винагородами та крафтом рюкзаків (для івенту)
- Особистий нікнейм: Владислав Зерновий [6022]
- Суть скарги: Вітаю. Хочу залишити повідомлення для людей/керівництва/усіх причасних до створення івенту. У більшості, це повідомлення, матиме мій крик душі, та душі гравців, які витрачають свій час на це.
Починаючи з 06.09, коли був доступний івент, я та певна кількість гравців, були в шоці того, скільки ресурсів треба зібрати для того, щоб отримати головний івентовий приз та аксесуари. За BMW M5 F10 треба 750 рюкзаків = 3750 підручників, 2250 ручок, 750 щоденників та 7500 тканини. За одну годину, максимальну кількість підручників, яких я зміг забрати було тільки 35 підручників (десь більше, десь менше. У більшості кого знаю - так само максимум лутають за годину). У ручок, помимо того, що дуже дивний спавн, так і не зрозуміло на яких зонах воно, переважно, спавниться (виходить за годину, зібрати, десь до 50-ти, бо їх шукає увесь сервер). Щоденники - 15-20 за одну годину (нахавався апельсинів в кількості 40-а штук, думав пузо лопне). За тканину мовчу, але її можна купити і в епіку.
Ітог вирахувань: В день, я маю набити до 375 підручників, 275 ручок та 75 щоденник в день, щоб встигнути залутати головний приз (вже не кажу про інші призи у вигляді прикольних аксесуарів). З рахунком того, з якою вероїтністю зараз падає дроп - я маю в один день, витрачати, +- 17 годин (на одни підручники, 10 годин витратити треба - лол, все інше до 7 годин). Все це треба робити у шаленому темпі, і швидше за всіх. На вихідних я хочу відпочивати, а не жити у грі. Я вже мовчу за будні рабочі дні. Я далеко не школьник, та навіть якщо і був - у тих самих школьників школа, які теж вчаться, і теж мають приділяти час навчанню - ми не маємо тут жити.
Від усіх гравців, які теж страждають від цього на цьому сервері та на інших, дуже прошу:
1) Перерахувати потрібну кількість ресурсів, яка треба для крафту рюкзаків (зменшення кількості поттрібних ресурсів);
2) Збільшити шанс випадіння подобного роду ресурсів (зменшити КД спавну ручок, збільшити шанс дропу щоденників, хоч трохи, та підручників відповідно);
3) Якщо неможливо щось зробити з 2-а перелічиними пунктами - хоча б зменшити кількість потрібних рюкзаків для отримання івентових винагород;
Дуже багато моїх знайомих опускають руки перед тим, скільки треба часу виділити на те, щоб отримати, хоча б один івентовий аксесуар. А добити всю цю ситуацію може те, якщо ці івентові аксесуари - додадуть у майбутні кейси або крафт (як це було з жіночим пасхальним скіном, який писався як "унікальний", та через час - став доступний майже половині сервера з кейсу, який відкривався за вірти, дуже смачно було).
Також прохання до майбутніх івентів особисто від мене: "Спочатку пройдіть самі івент, який Ви створююте, і вже потім пихайте цей івент гравцям". Бо вже після пасхального івенту видно, що як адміністрація, так і ті, хто ці івенти придумує - не приділяє увагу саме часу видобутку тих самих винагород.
Можете написати, що для тих, хто не хоче добувати в ручну ресурси - є донат покупка. Ну, вибачте, тоді вже простіше було додати цю машину у донат магазин, бо один рюкзак коштує 29 донату = 21 750 за головний івентовий приз. За таку суму, я можу купити набагато преспективнішу та цікавішу машину, як Ferrari LaFerrari, та і якщо не її - є теж багато цікавих машин, які будуть дешевші за цю суму, ніж я куплю цю F10, яка є застарілою моделлю, і яка незрозуміло як їзде.
p.s. (Press F гравцям, які не будуть витрачати гроші на тканину, бо Вам доведеться фармити 750 тканини в день. А вона падає не з кожного хробака, який Ви витратете на рибалці).
Прохання гравців, хто згідний зі мною та також вважає, що витрачати стільки часу та грошей на івент не нормально, залиште свої реакції під цим дописом та поширте посеред своїх знайомих. Нехай адміністрація не думає, що це проблема кількох гравців, а масова, і не тільки 01-го сервера, а і інших.
Спеціально для адміністрації, яка буде посилати мою скаргу у "відповідний розділ": Немає толку від того розділу. Я 2 роки граю у Вашу гру. Я знаю, як Ваші "пропозиції", у більшості випадках, враховуються до наступних оновлень або фіксу. Якщо, я все ж побачу "дану відповідь" - заодно побачу Ваше відношення до інших гравців та проекту у цілому. Дякую за увагу!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): сковка кайданками від початку і до кінця поточного івенту, якщо нічого не виправиться.
- Дата походження: 08.09.24 (але все почалося з 06.09).
Останнє редагування: