Алекс Фома
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 3 Сер 2022
- Дописи
- 230
- Реакції
- 461
- Бали
- 438
1. Ваш нікнейм та ID: Алекс Фома 6891
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
3. Суть скарги:
Звертаюся до вас повторно із проханням переглянути покарання у вигляді блокування акаунту за п.п. 7.7 (Введення в оману адміністрації).
Я повністю усвідомлював, і усвідомлюю серйозність цього пункту правил, проте хочу запевнити, що з мого боку не було жодного злого умислу, підробки доказів чи свідомого обману.
У попередній скарзі я, як лідер клану SKAY, намагався детально роз'яснити ситуацію з нашого боку, захистити своїх гравців та пояснити недосвідченість новачків. З мого боку не було жодного наміру когось обдурити. Однак я усвідомлюю, що через емоції та суб'єктивне сприйняття бою мої пояснення могли виглядати для адміністрації як спроба виправдати порушення, або обман. Я визнаю свою помилку у виборі формулювань, роблю з цього висновки і надалі буду подавати інформацію виключно стримано та за фактами.
Прошу врахувати наступні факти:
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Питання чому саме заблокували Скарга по якій заблокували
5. Дата порушення: 30.08
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
3. Суть скарги:
Звертаюся до вас повторно із проханням переглянути покарання у вигляді блокування акаунту за п.п. 7.7 (Введення в оману адміністрації).
Я повністю усвідомлював, і усвідомлюю серйозність цього пункту правил, проте хочу запевнити, що з мого боку не було жодного злого умислу, підробки доказів чи свідомого обману.
У попередній скарзі я, як лідер клану SKAY, намагався детально роз'яснити ситуацію з нашого боку, захистити своїх гравців та пояснити недосвідченість новачків. З мого боку не було жодного наміру когось обдурити. Однак я усвідомлюю, що через емоції та суб'єктивне сприйняття бою мої пояснення могли виглядати для адміністрації як спроба виправдати порушення, або обман. Я визнаю свою помилку у виборі формулювань, роблю з цього висновки і надалі буду подавати інформацію виключно стримано та за фактами.
Прошу врахувати наступні факти:
- Відсутність фальсифікації: Я не редагував відео, не підробляв скріншоти і від початку був відкритий до будь-яких перевірок моїх переписок та відкатів.
- Історія покарань: Це моє перше блокування за 4 роки активної гри на 01 сервері UKRAINE GTA. За весь цей час я ніколи не притягувався за маніпуляції чи обман. Я завжди намагався діяти в межах правил та вирішувати конфлікти офіційним шляхом через форум.
- Часткова правота скарги: У результаті повторного розгляду скарги з клану SKAY було скасовано попередження та повернуто 60 балів, що підтверджує: частина моїх аргументів була об'єктивною та виправданою.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Питання чому саме заблокували Скарга по якій заблокували
5. Дата порушення: 30.08