Відмовлено Для КТП/ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Сміт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
152
Реакції
387
Бали
108
1. Discord сервер(-и): 02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): КТП/ЗКТП
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Василь Сміт
4. Суть звернення:
Раніше я мав честь обіймати посаду модератора, і цей період був для мене не просто виконанням обов’язків, а справжньою місією — підтримувати порядок, допомагати користувачам та бути прикладом для інших. Я докладав максимум зусиль, аби сумлінно виконувати всі поставлені завдання: проявляв високий рівень активності, дотримувався правил, не допускав порушень і завжди діяв чесно та відкрито.

На жаль, через прикру помилку, яку я щиро визнаю, я втратив цю можливість. Минуло вже чимало часу, і за цей період я переосмислив ситуацію, зробив висновки та зрозумів, як уникнути подібних помилок у майбутньому. Моя мета зараз — не виправдати себе, а показати, що я здатний працювати ще краще, ніж раніше.

Прошу вибачення за все, що могло поставити під сумнів мою надійність у минулому. Я усвідомлюю важливість ролі модератора і відповідальність, яку вона несе. Я готовий довести свою відданість не словами, а справами. Якщо мені буде надано другий шанс, я обіцяю працювати з подвоєною енергією, ще більш уважно дотримуватися правил і бути тим, на кого можна покластися у будь-якій ситуації.

Дайте мені можливість довести, що я гідний цієї ролі знову. Я не просто хочу повернутися — я хочу виправдати вашу довіру і зробити так, щоб ви жодного разу не пошкодували про своє рішення.

5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання
: лютий-березень +-.

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Не є можливим у зв'язку зі втратою довіри Вам від відділу ігрової адміністрації та відділу технічної підтримки.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі