Відмовлено Для КТП/ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Алмазов

Генерал ЗСУ | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
737
Реакції
1,178
Бали
493
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:maks_almazov
4. Суть звернення:

Добрий день!

Хочу оскаржити своє перебування у Чорному списку модерації.

У минулому в мене був складний період у житті, через який я наробив багато помилок і в результаті потрапив до Чорного списку. З того часу я багато чого переосмислив та зрозумів свої помилки.

Зараз я справді намагаюся змінити своє життя та ставлення до своїх вчинків. Кожної неділі о 8 ранку ходжу до церкви, багато думаю над своїми минулими вчинками та намагаюся стати кращою людиною. Я розумію, що одних слів недостатньо, тому готовий довести свої зміни поведінкою.

Я приношу вибачення людині, яка мене звинуватила. Не хочу виправдовувати свої минулі дії, а лише прошу врахувати те, що з того часу я змінився.

Прошу КТП/ЗКТП переглянути моє перебування у Чорному списку та, якщо це можливо, дати мені один шанс. Клянуся, що більше не повторюватиму своїх минулих помилок і докладу максимум зусиль, щоб виправдати надану мені довіру.

Дякую за розгляд оскарження.

5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: 13.08.2025

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
335
Реакції
179
Бали
458
Вітаю, шановний гравець.
Уважно ознайомившись із Вашим оскарженням, а також повторно переглянувши обставини та Ваші дії, які стали причиною внесення до Чорного списку, я дійшла висновку, що станом на зараз я не готова відновлювати з Вами співпрацю.
Я справді позитивно ставлюся до того, що Ви переосмислили свої минулі вчинки, намагаєтеся змінити своє життя та стати кращою людиною. Це, безумовно, добре. Проте Ваше бажання змінитися жодним чином не скасовує наслідків, до яких призвели Ваші минулі дії та через які Ви врешті потрапили до Чорного списку.
Також я не можу керуватися виключно словами та обіцянками. На словах людина може щиро хотіти змінитися, проте це ще не є гарантією того, що в подальшому її поведінка справді буде іншою. Саме тому для мене важливі не лише заявлені наміри, а й реальні вчинки та поведінка.
Враховуючи все вищезазначене, я не готова переглядати прийняте рішення та відновлювати з Вами співпрацю.
Станом на зараз рішення залишається чинним та не підлягає оскарженню.
Водночас я щиро бажаю Вам успіхів у тому, щоб змінити своє життя на краще. Сподіваюся, що Ваші слова справді підтвердяться відповідними вчинками.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі