Відмовлено Для КТП/Керівника/Спец.адміна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікторія Медвідь

Полковник НПУ | Чорноморський край [07]
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
221
Реакції
1,226
Бали
138
1. Discord сервер(-и): всі
2. Ваш особистий нікнейм у Discord: Вікторія Медвідь "ksoss69" ( 976015815847600178 )
3. Суть звернення: 27.03.2026 мене було знято з посади Moderator Discord 01-го сервера через досить серйозне порушення статуту модерації.
Хочу вибачитися в першу чергу перед командою UKRAINE GTA за завдані незручності. Я повністю усвідомлюю, що мої дії були непрофесійними, порушили встановлені правила та статут модерації.
Зокрема, я розумію, що вчинила абсолютно неправильно, зайшовши в голосовий чат у нетверезому стані. Щиро шкодую про свій вчинок і розумію, що підвела людей, які мені довіряли, а мої дії могли негативно вплинути на інших учасників серверу та репутацію команди.
Ця ситуація стала для мене серйозним життєвим уроком, і я зробила належні висновки. Для мене дійсно важливо залишатися частиною команди
UKRAINE GTA і розвивати цей проєкт разом із вами.
Сподіваюся на ваше розуміння та прошу надати мені ще один шанс, щоб виправити цю помилку. Надалі обіцяю суворо дотримуватися всіх правил, статуту та запевняю, що нічого подібного більше не повториться.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі