Відмовлено Для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
2
Реакції
6
Бали
6
1. Сервер у діскорді: -
2. Нікнейм теха: Олександ Юрчишин
3. Особистий нікнейм (Discord): -
4. Суть скарги: Забанили форумний аккаунт просто так, чому коли я подавав 14 числа 13 скарги, 4 скарги подав мені бан не давали, подав одну скаргу через деякий час видають бан? Я пишу скаргу для КТП чому її переглядає С.М? ви фармите собі дописи чи що я не розумію, я дуже хочу розбану, та розмовляв з приводу цього з Данилом, мені дуже не подобається коли пишется скарга для КТП то її переглядають С.М, це не скарга на адміністрацію, де ГА або ЗГА має право переглянути скаргу яка йде для Коваленка, прошу розбанити форумний акаунт, та переглянути скаргу, дякую вам.
5. Доказ: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-КТП.204327/
6. Дата походження: 25.08

Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
415
Реакції
227
Бали
48
Вітаю пане,

Від вас їдуть неодноразові порушення правил номер 19 в виді обходу бану з іншого акаунту, також від вас все були неодноразові спроби оскарження в який вам відмовляв КТП та Технічних Адміністратор - Максим Петрушка.
Ви думаєте якщо ви напишете ще одну скаргу щось зміниться ?
Я вам відповім що
Ні.
Передано на розгляд новому КТП.
Очікуйте.

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю!

На усі Ваші звернення надавались відповіді неодноразово, особливо від минулого керівника технічної підтримки — Владислава Омельчука.
Форумний акаунт Максим Герас, станом на сьогоднішній день, не знаходиться у блокуванні, як на це вказував Вам ігровий адміністратор і Ст.модератор 02 Discord серверу проєкту. З ним була проведена бесіда.

Але при подальших формувань тем з тією ж самою суттю, Ви отримаєте блокування форумного акаунту за порушення правил форуму проєкту за статтею 3.5.

Стосовно Вашої скарги, відповідаю в цій темі. Були надані усі наявні докази стосовно Ваших дій.
І ці дії є неприпустимими і недоброчесними, як для ігрового адміністратора так і для оператора технічної підтримки проєкту.

Оскарження не є можливим.​

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі