Відмовлено Для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
1. Сервер у діскорді: 02
2. Нікнейм теха: КТП
. Особистий нікнейм (Discord): hppp1
4. Суть скарги: Сидів в дс і заблокували без причини, ознайомився з пунктом з який я порушив хотів би ознайомитися з доказами мого порушення, також не замічав за собою порушення щодо образ гравців ті чи інші вислови! прошу надати ДОКАЗи мого порушення згідно
1.4 Модератор зобов'язаний прикріпляти докази до кожного випадку покарання.
Доказ: (скриншот/відео): Копія

6. Дата походження:06.12.24

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,206
Реакції
1,158
Бали
253
Вітаю!
Відповідь було надано в цій скарзі - Тиць.
Стосовно пункту який ви вказали.
Модерація діскорду не зобов'язана прикріплювати докази вашого покарання чи покарання інших гравців за проханням гравців.
Ви самі повинні розуміти та знати те що ви говорите, не знання правил не звільняє вас від відповідальності.

Скаргу передано на розгляд Керівництву Технічної Підтримки.
Очікуйте відповіді
!

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Зазначений Вами пункт статуту стосується модераторів Discord прикріпляти докази до кожного випадку покарання для Senior модераторів і керівництву для розгляду скарг, а не для надання доказів авторам скарг.

Докази Ваших висловлювань, де Ви вербально не приховували підтвердження перед ігровим адміністратором, двома модераторами Discord, які ті в свою чергу, мали за це видати покарання, були надані і перевірені особисто мною.

З урахуванням того, що Ви ще на 05 сервері є заступником фракції ЗСУ, подібне висловлювання серед гравців не є припустимим.
Ви прямо порушили підпункт правил Discord серверу 1.3, згадавши рідних цілеспрямовано як постфактум.

І з цікавинок, модератори Discord на той момент не зреагували. За це з ними була проведена бесіда.

Покарання надалі продовжить свою дію.​

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі