Розглянуто Для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
178
Реакції
216
Бали
88
1. Сервер у діскорді: 02
2. Нікнейм теха: S.M 02
3. Особистий нікнейм (Discord): vova007979
4. Суть скарги:
За останній тиждень +- на посаду M.D стало дві особи, при цьому наборів на посаду не було. Я зараз не кажу, що люди які стали на посаду не мають знань, але реально на посаду могли стати ті у кого є більше знань, а не просто так сказати по "блату". Попрошу розібратися, можливо вийде обрати інших людей.
5. Докази: -

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,201
Реакції
1,156
Бали
253
Вітаю!
На посаду модератора люди повернулися по заявці, щоб взяти модератора на посаду, не обов'язково відкривати заявку на модератора, якщо в тому немає потреби, на 02 сервері було 4 модератора, на даний момент можна рахувати що на 02 сервері буде 6 модераторів.

Очікуйте відповідь від КТП/ЗКТП

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Сеньйор сам приймає рішення про проведення набору, якщо це має доцільність.

Всі хто раніше працювали, знімались з посади з різних причин. І з різних причин відповідно можуть вони повернутись.
Їх ніхто не примушують і "блат", як Ви повідомили не має ніякого сенсу і відсутність підкріплених доказів.

Внутрішньо, маємо базу довіри гравців, які працювали і працюють нині у відділі технічної підтримки.
Всі хто запам'ятались і інші гравці не жалілись масово на їх роботу і дії — мають пріоритет вище, у разі повернення на посаду.

Дії Сеньйора 02-го серверу є контрольованими і узгодженими.

Також Ви теж маєте повне право особисто спитатись у Сеньйорів, мого заступника і мене, замість створення скарги з підозрою в яких відсутні прямі докази того що це дійсно "подкуп", "блат" і ще багато грішних переліків, які можна додати в одній темі.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі