Відмовлено Для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
1. Discord сервер(-и): 01, 02, 04, 05, 06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Соломія Крушельницька
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: @maxim20123
4. Суть звернення: Я вже довгий час перебуваю в блокуванні та за цей час. Я усвідомив свої помилки й зробив для себе висновки. Нещодавно мені зняли блокування на 03, де я вже зміг відновити довіру та вже є кандидатом на посаду Заступника. Планую й надалі розвиватись, рухатися по кар’єрі та залишатися активним гравцем. Буду дуже вдячний, якщо розглянете можливість розблокування мого аккаунта на всіх інших серверах.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: 22.01.2025

Реєстрування
28 Лис 2023
Дописи
184
Реакції
107
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Інформацію передано керівництву для подальшого розгляду.

[ На розгляді ]

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
306
Реакції
167
Бали
103
Вітаю.

На даний момент немає підстав для повного зняття блокування з вашого акаунта на всіх серверах. Час, який ви провели на сервері після часткового розблокування, є недостатнім для відновлення довіри.

Я справді помічаю вашу активність, а також той факт, що вам вдалося досягти статусу кандидата на посаду Заступника. Проте ці кроки є лише початком, і вони ще не дають достатніх підстав для повного скасування блокування на інших серверах.

Довіра не повертається одномоментно — вона вибудовується послідовно та стабільно, з часом.

Продовжуйте надалі дотримуватись правил проєкту. У разі позитивної динаміки протягом тривалого періоду, питання може бути переглянуто повторно.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі