Розглянуто Для Керівника Або Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марку Дніпровський ♡

Північна Україна ꑭ
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Тукі Хелл 105791
2. Нікнейм адміністратора: ЗГА Андрій Берлінов
3. Суть скарги: Доброий День я гравец UG грав на 06 та був там полоквником ДКВС мені видали бан за порушення правил лідерів а саме 4,4,1 не відстояв свій термін зайшов я на 04 щоб пограти докі в мене бан на 06 мне на 04 забанли за обхід бану хочя в правилах UG не вказано шо мені заборонено грати на іншому сервері докі в мене бан на 06,я подав оскарження щоб мені дали розбан як я вже гооврив бо в правилах UG не написано шо мені заборонено грати на інших серверах я подав оскарження переглянув ЗГА Андрій Берлінов він мені відмовив моє оскарження та написав

"Вітаю! Відбувайте покарання" як по мені це не корекна відповідь,Також даний адміністатор не переглядає скарги на адміністації Гравці подавали скарги в Неділю а він їх ще не переглянув хоча в правилах адміністратор має 24 години на перегляд скаги як по мені це холодне ставлення до своєї посади я хочу щоб ви видали покарання ЗГА та мені якусь компенсацію та дати мені вже той розбан шоб я ще не чекав пів року докі в мене пройде бан на 06 !
4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 24.12.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі