Максим Форбес
Козак
- Реєстрування
- 12 Сер 2022
- Дописи
- 69
- Реакції
- 21
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора: Колектив блатників адмінів .
- Особистий нікнейм: Максим Форбес
- Суть скарги: Доброго дня/вечера/ранку Владислав , я граю на 03 cервері вже дуже давно багато раз залишав потім вертався і це все через адмінів які сидячи на цій посаді собі дуже багато позволяють, якщо подивитися в скаргах на адміністрацію ви побачите з відео доказами скільки раз на блат скарги, я рахую що Ukraine GTA - це є сильний проект який розвивається в сильному напрямку , але ці недоадміни просто постійно портять лице серверів, на кожній скарзі на таких адмінів відповідь одна і та сама " Проведу бесіду з адміном " , і адміністратор затихає на пару днів а потім робе це все набагато окуратніше , для чого нам такі діти адміни ? Чому не роблять більш строгіші правила, в деякі моменти мені здається що в нас на сервері " Южна Корея " , був момент як хлопець написав щось там в віп чат , і адміністратор " Максим Ковтар " видав йому мут після чого я написав - О мут просто так лол . І я получив зразу мут за оскарження дій адміністратора . Багато адмінів сидячи в онлайні вночі просто катаються тпшать своїх друзів на воєнки, до нпу щоб ті їх вбивали а самі закривають на це очі, я пишу в репорт знаючи що цей адміністратор є в мережі , і вони мене вбивають беруть машину і тікають а він аж тобі відповідає і по мікрофону було чути що він сидить з ними в діскорді ( На той момент мій відкат не зберігся. ) На справді це все дуже просто, ви можете зайти просто в розділ Скарг на адмінів і почитати подивитися що вони собі позволяють, а якщо ти перейшов дорогу або щось не так сказав то вони зразу слідкують за тобою 24/7 тільки за тобою щоб ти щось нарушив а потім ржуть в діскорді, на форумі не можна відповідати під скаргами свою думку за це також дається якісь там попередження, але коли " Друзі " то їм не видається
. На мою думку багато хороших хлопців які заслуговують посади адміністраторів які б дійсно гарно працювали вони не хочуть йти в цей колектив , одним словом можна сказати що в колективі адмінів сидить "Банда" , щось не то перейшов дорогу і всьо на те що тебе вбивають будуть закривати очі, якщо ти щось десь зробив маленький нюанс тебе зразу садять/мутять . Будь ласка займіться цим ділом з цими адміністраторами багато моїх друзів просто пішли з якими ми тут ганяли, вони пішли на другі сервера замість того щоб підтримувати Українське, тому що там нема такого таких блатів і дітей які навіть не знають що таке адмінка тільки і вивчили правила видачі покарань ! Дякую за ваш час ( знизу я вам зроблю силки блатів і т.д )
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): " Гравці пишуть під форумом, їх повідомлення не видаляє Давід Морріс " А цей скріншот за моє повідомлення "Невідповідний вміст
" "блат" "Особливо це подивіться" дальше можете також подивитися там є багато всього цікавого на блат "Покривання своїх"
- Дата походження: 23.09.2023