Розглянуто Для Керівника / Адміністрація 03

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
69
Реакції
21
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Колектив блатників адмінів .
  2. Особистий нікнейм: Максим Форбес
  3. Суть скарги: Доброго дня/вечера/ранку Владислав , я граю на 03 cервері вже дуже давно багато раз залишав потім вертався і це все через адмінів які сидячи на цій посаді собі дуже багато позволяють, якщо подивитися в скаргах на адміністрацію ви побачите з відео доказами скільки раз на блат скарги, я рахую що Ukraine GTA - це є сильний проект який розвивається в сильному напрямку , але ці недоадміни просто постійно портять лице серверів, на кожній скарзі на таких адмінів відповідь одна і та сама " Проведу бесіду з адміном " , і адміністратор затихає на пару днів а потім робе це все набагато окуратніше , для чого нам такі діти адміни ? Чому не роблять більш строгіші правила, в деякі моменти мені здається що в нас на сервері " Южна Корея " , був момент як хлопець написав щось там в віп чат , і адміністратор " Максим Ковтар " видав йому мут після чого я написав - О мут просто так лол . І я получив зразу мут за оскарження дій адміністратора . Багато адмінів сидячи в онлайні вночі просто катаються тпшать своїх друзів на воєнки, до нпу щоб ті їх вбивали а самі закривають на це очі, я пишу в репорт знаючи що цей адміністратор є в мережі , і вони мене вбивають беруть машину і тікають а він аж тобі відповідає і по мікрофону було чути що він сидить з ними в діскорді ( На той момент мій відкат не зберігся. ) На справді це все дуже просто, ви можете зайти просто в розділ Скарг на адмінів і почитати подивитися що вони собі позволяють, а якщо ти перейшов дорогу або щось не так сказав то вони зразу слідкують за тобою 24/7 тільки за тобою щоб ти щось нарушив а потім ржуть в діскорді, на форумі не можна відповідати під скаргами свою думку за це також дається якісь там попередження, але коли " Друзі " то їм не видається :D . На мою думку багато хороших хлопців які заслуговують посади адміністраторів які б дійсно гарно працювали вони не хочуть йти в цей колектив , одним словом можна сказати що в колективі адмінів сидить "Банда" , щось не то перейшов дорогу і всьо на те що тебе вбивають будуть закривати очі, якщо ти щось десь зробив маленький нюанс тебе зразу садять/мутять . Будь ласка займіться цим ділом з цими адміністраторами багато моїх друзів просто пішли з якими ми тут ганяли, вони пішли на другі сервера замість того щоб підтримувати Українське, тому що там нема такого таких блатів і дітей які навіть не знають що таке адмінка тільки і вивчили правила видачі покарань ! Дякую за ваш час ( знизу я вам зроблю силки блатів і т.д )
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): " Гравці пишуть під форумом, їх повідомлення не видаляє Давід Морріс " А цей скріншот за моє повідомлення "Невідповідний вміст :D" "блат" "Особливо це подивіться" дальше можете також подивитися там є багато всього цікавого на блат "Покривання своїх"
    1695494289178.png
  5. Дата походження: 23.09.2023

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Вашу скаргу було передано Керівництву. Очікуйте відповідь.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю. Шановний гравець, перевіривши всю вашу інформацію доказів що до *блату * не бачу, що до видалення ваших повідомлень до скарг ваші повідомлення не відносяться тому адміністратор їх видаляв.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі