Владюша Овнволченок
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 3 Вер 2023
- Дописи
- 48
- Реакції
- 63
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Євгеній Макрен
- Особистий нікнейм: Харухи Волков
- Суть скарги:
Я звертаюсь до Вас із проханням переглянути мою справу щодо блокування мого акаунту. Мене заблокував Євгеній Макрен за розпалювання міжнаціональної ворожнечі на 6000 днів. Однак перед цим було винесено вердикт про зміну терміну покарання з попередженням, що наступного разу мій акаунт буде видалено без можливості відновлення. Це означає, що за його словами, це моє друге порушення, хоча насправді це перше покарання за подібне порушення
Я щиро вибачаюсь за свої дії та обіцяю більше такого не повторювати. Я дуже люблю цей проект і хочу продовжувати грати в ньому. Також я підтримую Україну, донатячи на її підтримку(за потреби, можу скинути докази в особисті), і сподіваюсь на швидке закінчення війни та нашу перемогу
Прошу Вас переглянути історію моїх покарань та врахувати, що це моє перше порушення. Дуже прошу дати мені шанс виправитись та продовжити грати у вашому чудовому проекті
Слава Україні! Героям слава! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фото першого рішення , фото видачі остаточного покарання
- Дата походження: 22.07.2024