Відмовлено Для Керівника | Артем Українець | Блат | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
Нікнейм адміністратора:
Артем Українець

Особистий нікнейм:
Ілля Хансер

Суть скарги:
Вітаю!

Хотів би поскаржитися на нашого ГС Держ, Артема Українця. Повертаємося до моєї скарги 08.07.2024 о 15:19. Скарга. Написав я її тому, що від лідера СБУ К були багаторазові порушення: як правил лідерів, так і законодовчої бази. Після розпису скарги я отримую відповідь від ГС Держ 09.07.2024 о 9:30: "Лідер отримує покарання у вигляді догани за ''Порушення правил перетину блок поста''. *Відповідь* .
Окрім цього, від Лідера ще були порушення: субординації, законодавств країни, перевищення службових обов'язків. Нажаль, на це ГС Держ закрив очі. Розгляд скарги не є доповнений. В скарзі я спеціально прописав статут МВС, який порушив сам Лідер СБУ К, але на жаль пан Артем цього не побачив. Доказ, що я прописав пункти статута МВС.
Йдемо далі. Оскільки я знаходжуся в грі, я не бачу Лідерів та Заступників в мережі. Тобто вони є, але рідко заходять в гру. Бездіяльність на посаді ГС Держ. В обов'язки ГС Держ входить слідкування за активністю на посадах Заступників та Лідерів, а також їх набір.
Докази. З приводу Лідера ЗСУ, після того, як Марк Мосісса, був переведений на посаду Ігрового Помічника, то він передав посаду лідера та його обов'язки Менні Мартінезу. Але якимось чином посаду Лідера ЗСУ займає Максим Алмазов. Можливо був присутній Блат?

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Надав в скарзі.

Дата походження:
14.07.2024

Останнє редагування:

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
Вітаю даю відповідь на:
"З приводу Лідера ЗСУ, після того, як Марк Мосісса, був переведений на посаду Ігрового Помічника, то він передав посаду лідера та його обов'язки Менні Мартінезу. Але якимось чином посаду Лідера ЗСУ займає Максим Алмазов. "
Як лідер "Марк Мосісса" перевівся на посаду ігрового помічника я написав Заступнику Головного Слідкуючого за Державними Організаціями на рахунок того що у мене є бажання перевестись на посаду лідера ЗСУ, після чого я отримав відповідь про те що лідерка буде передаватись, потім я написав "Тоді як буде якась інформація або зміняться плани за можливістю повідомте"
За декілька днів мене викликають у дискорд де мені кажуть про зміну планів, та мою просьбу про переведення на лідера ЗСУ схвалили.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,531
Реакції
3,102
Бали
253
Доброго дня шановний гравць!
З приводу скарги: в правилах перетину блокпосту написано для держслужбовців:

- Співробітники зобов’язані: дотримуватися субординації та не вестися на провокації зі сторони громадянина. За це порушення і видано покарання.

Далі, з приводу онлайна лідерів:
- ГС Держ переглядає онлайн лідерів кожного тижня, і ті, хто не виконав норму, отримують покарання. Також не для кого не є таємницьою, яка наразі проблема в країні, що у багатьох немає можливості перебувати в грі більше часу через відключення світла.

З приводу "після того, як Марк Мосісса був переведений на посаду Ігрового Помічника, він передав посаду лідера та його обов'язки Менні Мартінезу". За день до передачі лідерства, Марк та Менні посварилися, і Менні хотів піти за власним бажанням (ЗВБ), але довго думав, спочатку хотів, потім не хотів. В результаті передача лідерства була скасована, а також у Менні був поганий онлайн, що теж вплинуло. В остаточному рішенні до ГС держ звернувся Менні Мартінез, що хоче піти з посади за власним бажанням. Так як у Максима Алмазова закінчився термін на посаді лідера ДКВС, він перевівся на посаду лідера ЗСУ.

Не бачу ніякого блату з боку Головного слідкуючого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі