Відмовлено Для Керівника/КТП/ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: maks_almazov

4. Суть звернення:

Вітаю, Шановні Керівник / КТП / ЗКТП!

Минуло вже чимало часу з моменту мого занесення до Чорного списку Технічної підтримки. За цей період я багато разів обдумав усю ситуацію та свої дії на посаді модератора / технічного оператора. Я повністю усвідомлюю допущені мною порушення та щиро шкодую про кожне з них.

З часом я зробив для себе правильні висновки, переглянув своє ставлення до обов’язків і відповідальності, яку несе дана посада. На цей момент я чітко розумію всі вимоги, правила та наслідки їх порушення і готовий дотримуватись їх без винятків.

Також хочу зазначити, що якщо мій ЧС пов’язаний із блокуванням на 03 сервері, я готовий детально пояснити всю ситуацію в особистих повідомленнях. Блокування було видано одразу, однак після надання доказів Головній адміністрації, які підтверджували, що це була підстава з боку гравця, мене було розблоковано.

За весь час перебування у Чорному списку мною не було скоєно жодного порушення правил проєкту. Я свідомо дотримувався всіх правил та не мав жодних конфліктних ситуацій.

Дуже прошу розглянути можливість оскарження Чорного списку та надати мені ще один шанс довести свою відповідальність і адекватність. Вважаю, що ЧС не повинен бути вічним, особливо у випадках, коли людина усвідомила свої помилки, зробила висновки та змінилася.

Сподіваюся на розуміння та об’єктивний розгляд мого звернення.

Також хочу привітати вас з наступаючими святами та побажати миру, здоров’я та гарного настрою.

5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: 13.08.2025

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
523
Реакції
371
Бали
123
Вітаю!
З огляду на ваші минулі порушення, на даний момент змушені відмовити вам в оскарженні.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі