Михасик Краймз
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 13 Сер 2023
- Дописи
- 297
- Реакції
- 680
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Михасик Хелл
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Сьогодн і був зльот діма на 10 лунок у Бориспілі. Його зловив Артемчик Блатной. Хочу вам повідомити, що даний гравець постійно ловить із макросами, та вже при перевірці у нього було знайдено макроси. Він поніс дуже маленьке покарання, а саме по цій скарзі тик. Також хочу сказати, Гравець Артемчик Блатной зловив вже майна на більше лядр, та в нього баланс дуже маленький на всіх серверах( прошу взяти до уваги!). Гравця вже спіймали з макросами( це вже зазначив вище) , ГА 04 серверу Віктор Миколайович сказав мені в особисті повідомлення у телеграмі, що він передасть всю інформацію всім ГА та ЗГА серверам. Тепер перейдем до його перевірки після зльоту, який був 20 хв тому. Адміністрація його покликала в войс на 1 хв, та просто він показав відкат і вийшов. Що це за блат? Що це за перевірка гравця, так як гравця вже було заблокавно на 04, то йому повинна бути максимальна перевірка, а саме макросів, клікерів, тощо. Висновок: Олег Галицький, прошу вас максимально взяти цю скаргу на розгляд та максимально перевірити даного гравця Артемчик Блатной. Дякую за увагу. З повагою Михасик Хелл
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга на 04, скрін власника
- Дата походження: 24.07.2025