Зачинено Для Керівника Попрошу ГА надати коментар а не відповідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
295
Реакції
216
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Станіслав Вінчестер
2. Нікнейм адміністратора:Іван Хансер
3. Суть скарги:
В Офіційному діскорді 06 модератор клану Микола Барбара дозволив собі образи в бік гравців матері. Я одразу зафіксував це на відео. За порадою модерації звернувся у розділ “Скарги на гравців” у Discord.
Під час створення скарги, після прикріплення посилання на фрапс, Discord видав мені попередження, ось докази а сама скарга опублікувалась без тексту. Коли я увімкнув демонстрацію екрана та вказав на це, мені відповіли, що “там усе є”, просто я цього не бачу, бо це видно лише модераторам надав таку відповідь SM 01
.

Приблизно через 5 хвилин мою скаргу відхилили. Після цього я перейшов у voice до адміністратора Івана Хансера з питанням, у чому проблема, якщо на відео чітко видно факт образ. Адміністратор увімкнув демонстрацію екрана, де було видно, що в скарзі дійсно нічого немає.

Я переслав усю форму йому в особисті повідомлення та ще раз пояснив свої підозри, які вже озвучував раніше на рахунок того що діскорд заблокував моє повідомлення. Після цього адміністратор усе ж видав покарання гравцеві в Discord.

Я також зазначив, що образа рідних є критичним порушенням правил. Раніше неодноразово бачив, як гравцям відмовляли в оскарженні бану саме з посиланням на те одна з таких ситуацій https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження.363178/ На що адміністратор спочатку відповів, що такого правила нема .

Прошу звернути увагу на ще один момент: під час того, як гравець ображав рідних, у voice-каналі перебували два адміністратори (1 IP), але, попри це, відеодокази мав надавати саме я, і з покаранням ніхто не поспішав.

Також зазначу, що на відео не чути мого голосу — на жаль, я вчасно не помітив цього та не відредагував налаштування запису. За потреби можете звернутися до адміністратора — думаю, він із задоволенням надасть повний фрапс, уже з моїм голосом та поставленими мною питаннями.
06.01 модератор клану Микола Барбара дозволив собі образи в бік моєї матері. Я одразу зафіксував це на відео. За порадою модерації звернувся у розділ “Скарги на гравців” у Discord.

Під час створення скарги, після прикріплення посилання на фрапс, Discord видав мені попередження, а сама скарга опублікувалась без тексту. Коли я увімкнув демонстрацію екрана та вказав на це, мені відповіли, що “там усе є”, просто я цього не бачу, бо це видно лише модераторам.

Приблизно через 5 хвилин мою скаргу відхилили. Після цього я перейшов у voice до адміністратора Івана Хансера з питанням, у чому проблема, якщо на відео чітко видно факт образ. Адміністратор увімкнув демонстрацію екрана, де було видно, що в скарзі дійсно нічого немає.

Я переслав усю форму йому в особисті повідомлення та ще раз пояснив свої підозри, які вже озвучував раніше. Після цього адміністратор усе ж видав покарання гравцеві в Discord.

Я також зазначив, що образа рідних є критичним порушенням правил. Раніше неодноразово бачив, як гравцям відмовляли в оскарженні бану саме з посиланням на те, що це критичне порушення. На що адміністратор відповів, що такого правила немає
а після того як я йому зачиатав правила він відповів що це не критично і прировняв правило до dm in gz
.

Прошу звернути увагу на ще один момент: під час того, як гравець ображав рідних, у voice-каналі перебували два адміністратори та 1 IП але, попри це, відеодокази мав надавати саме я, і з покаранням ніхто не поспішав.

На момент написання скарги клан не отримав ні догани ні попередження ні бану модератора прошу втрутитись саме Керівника.

Також зазначу, що на відео не чути мого голосу — на жаль, я вчасно не помітив цього та не відредагував налаштування запису. За потреби можете звернутися до адміністратора — думаю, він із задоволенням надасть повний фрапс, уже з моїм голосом та поставленими мною питаннями.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): образа рідних від гравця
5. Дата порушення: 30.01.2026 приблизко з 23:00 - 23:50

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі