Розглянуто Для Керівника Проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
296
Реакції
216
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Марта Гутник
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Вінчестер
  3. Суть скарги: Мене попросили написати людині в діскорд щоб поговорити Адміністрація це увиділа але замість того щоб видасти покарання адміністрація на 06 уже не раз так робить шо просто чикає щоб більше людей присоединилась порушувать создають воронку і потім всім через 10 хв видають покарання рахую дії Марти як злив гравців так як чомусь людина яка 1 написала отримала покарання пізніше чим я кажу відверто адміністрація мене не долюблює бо я свій час заставляв їх робити заливаючи на людей по 10 скарг рахую дії з воронкую це просто слив гравців який не має происходить на сервері адміністрація так робе не 1 раз і не тільки з мутами видавайте покарання сразу а не створюйте воронку це злив гравців простий
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 22.09.2025

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
296
Реакції
216
Бали
103
То що адміністратор не видавав покарання а чикав поки я нарушу і першим ділом мені видав це і є той самий блат і злив гравців до якого я веду в цій скарзі

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Вітаю

Вислухавши пояснення даного Адміністратора виношу вердикт.
Дане покарання отримали не тільки ви а і даний гравець який також порушив дане правило раніше вас, а з запізненням тому що даний адміністратор також відволікався і надавав допомогу іншому гравцеві.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі