Відмовлено Для Керівника, Спец,адміністратора / Втручння в РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Томмі Вінчестер
  2. Особистий нікнейм: Андрій Харрісон
  3. Суть скарги:
    Прошу звернути увагу на втручання в РП процес адміністрації, та порушуючи правила проекту а точніше: правила лідерів
    4. Президент залишає за собою право регулювати будь-яку політику в Україні (сюди входить і казна).
    5. Президент має вагомий вплив на будь-яку фракцію. Він може проводити будь-якого виду перевірки, знімати людей з посад та понижати їм звання не зважаючи на їх статус та посаду.
    6. Будь-який лідер має пряме підпорядкування Президенту.

Де адміністрація вручаючись в РП процес, порушила кожне з цих правил, та повністтю знижуючи репутацію ВРУ де зменьшує РП та повагу до лідера.
    Також хочу нагадати:
    4.1. Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (крім деяких випадків).
    Я розумію що адмінісрація є гарантом дотримання правил гравцями, але ж вони повинні і самостійно дотримуватись правил.

Також хочу доповнити що адміністрація вже змусила парламент повністю вмерти своїми втручаннями, правила перевірок зроблені так, що жодна фракція не може провести перевірку згідно логіки самих правил перевірки (а коли вказуешь на помилки, тобі кажуть: звертайтесь до ідей до покращення, якщо щось не зроблено системно), ще декілька таких втручань, президент буде лише: людиною котра слідкує за організаціями, та нічого не може зробити за для покращення.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
  5. Дата походження: 24.02.2025

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Вітаю, скарга складена від 3 - ого лиця і не несе в собі ніякого сенсу, щодо правил проведення перевірок, то їх розроблювали довгий час задля комфорту та справедливості по відношенню до всіх фракцій.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі