Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги:
Шановний керівнику проекту "Ukraine GTA",
Звертаюся до вас із суттєвими зауваженнями стосовно поточного стану справ у бізнесі "Лавка скарбів".
Є декілька проблем, на які я хочу наголосити.
1. Безкоштовний подарунок забирає прибуток у лавки скарбів. Чому? Тому що лопата повинна бути унікальним предметом, оскільки вона назавжди, і її можна було б купити лише у лавці скарбів. Проте зараз їх дуже багато, через те що гравцям її дають у безкоштовному подарунку з великою ймовірністю випадіння. Якщо лопата була б як раніше, тимчасова, це одне. Але вона назавжди. Тому чому так відбувається? Це спричиняє переповнення ринку цим товаром та зменшує прибутковість бізнесу. Варто переглянути політику надання лопати в безкоштовних подарунків, оскільки це впливає на економічний баланс.
2. Одне придбання - це 20 одиниць товару. Я розумію, що людина може купити і 1 карту, і 9 карт за раз, і все одно зніметься 20 продукції, але на мою думку, це багато. На заправці знімається 8 одиниць (по факту 1, хоча написано 8), а у мене 20. Тому чому так, коли АЗС в рази прибутковіші?
Мінімальна вартість товару для замовлення - 30 гривень. І навіть за таку суму ніхто не буде привозити товар. Так, можно привести самостійно. Але:
- придбати фуру,
- ремонт, заправка,
- особистий витрачений час.
Пропустимо це і нескладною математикою порахуємо: 20 одиниць товару множимо на мінімальну ціну 30 гривень за 1 одиницю, і отримуємо, що собівартість однієї карти - 600 гривень.
Я не враховую лопати, оскільки їх рідко купують, адже всі отримують їх у безкоштовному подарунку.
Максимальна вартість на карту - 1000 гривень.
При цьому на тому самому центральному ринку можна встановити ціну від 200 до 15000 гривень за карту. А наприклад той самий ремкомплект, мінімальна ціна 5000 гривень, коли на АЗС його продають за 500 гривень.
Тому чому така несправедлива цінова категорія стосовно мого бізнесу?
Коли виходило оновлення "Майстерність крафту", ви писали: "Тепер у грі ви також матимете можливість створювати різні предмети чи товари, використовувати їх у власних цілях або продавати на ринку та гарно заробляти".
Отже, бізнес, який повинен мати цінність, бути прибутковим, адже крафт є дуже актуальним для гравців і дає шанс заробити. Але бізнесмену такого шансу не дають.
Наприклад на 06, актив ще малий. Сплатити оренду, придбати покращення, замовити товар, все це дуже дорого обходиться.
Далі, інтер'єр. Лавка знаходиться у Києві, посеред дороги. Хоча наприклад у мисливських угіддях, які ви додали, стоять дуже гарні будиночки, які повністю підходили б як місце для лавки
Щоб туди було приємно та атмосферно зайти.
Я пишу вам все це, оскільки дуже засмучена тим, що унікальний бізнес знецінюється. На ньому тримається весь крафт, а умови для власника залишають бажати кращого. Коли люди тільки заходили на сервер, люди ще купували лопати, і т. д. Прибуток був хороший пару днів. А далі, кожен день все менше.
Прошу вас переглянути мінімальну вартість на карту, кількість списання товару, і знаходження лопати ще десь, окрім мого бізнесу.
Сподіваюся на ваше розуміння та швидке вирішення даної проблеми. Дякую за увагу.
З повагою,
Власник бізнесу "Лавка скарбів" на 06 сервері.
Вітаю, ознайомившись більш детально з Вашою скаргою, можу сказати, що Вам потрібно звернутись у даний розділ - тик, вказавши Вашу проблему та запропонувавши альтернативу для покращення цього бізнесу! Також приношу свої вибачення сприводу вчасного розгляду скарги!
Розглянуто!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.