Схвалено Для Керівника проекту // Магазин полювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Для Керівника проекту
  2. Особистий нікнейм: Ната Келлер
  3. Суть скарги:
    Доброго дня. Хочу підняти питання з постійними блокуванням акаунту гравця - Станіслав Вінчестер.
    Мені все одно,що він там, і де, але є одне но - даний гравець власник магазину полювання.
    Вже третій тиждень, якщо не більше, увесь сервер немає змоги ходити на полювання. Це знущання над гравцями, вам не здається?
    Чому ви не можете забрати бізнес в даного гравця до вирішення проблеми?
    Типу, ви його розблокували за день до сльоту, він знову його проплатив і відлетів в бан. Це вже вдруге так.
    13.1 У разі, якщо власник бізнесу не буде поповнювати його протягом семи днів або тримати зачиненим - ця нерухомість буде передана державі.
    Виходить, що він нічого типу не порушує, але ви подумайте о гравцях, будь ласка.
    Батлпас, щоденні квести, хоббі все стоїть вже скільки часу. Гравці не мають змоги нічого робити.
    Це просто нешанобливе ставлення до нас, вибачайте.
    Будь ласка, заберіть бізнес у даного гравця, поки ви щось з ним вирішуєте.
    Віддайте на аукціон, або просто тримайте в себе поки не розберетесь з ним. Бо це неможливо вже.
    Дякую за увагу. Вибачте за емоції, просто вже накіпіло.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 29.07.24

Ярослав Абрамович

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
129
Реакції
48
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Для Керівника проекту
  2. Особистий нікнейм: Ната Келлер
  3. Суть скарги:
    Доброго дня. Хочу підняти питання з постійними блокуванням акаунту гравця - Станіслав Вінчестер.
    Мені все одно,що він там, і де, але є одне но - даний гравець власник магазину полювання.
    Вже третій тиждень, якщо не більше, увесь сервер немає змоги ходити на полювання. Це знущання над гравцями, вам не здається?
    Чому ви не можете забрати бізнес в даного гравця до вирішення проблеми?
    Типу, ви його розблокували за день до сльоту, він знову його проплатив і відлетів в бан. Це вже вдруге так.
    13.1 У разі, якщо власник бізнесу не буде поповнювати його протягом семи днів або тримати зачиненим - ця нерухомість буде передана державі.
    Виходить, що він нічого типу не порушує, але ви подумайте о гравцях, будь ласка.
    Батлпас, щоденні квести, хоббі все стоїть вже скільки часу. Гравці не мають змоги нічого робити.
    Це просто нешанобливе ставлення до нас, вибачайте.
    Будь ласка, заберіть бізнес у даного гравця, поки ви щось з ним вирішуєте.
    Віддайте на аукціон, або просто тримайте в себе поки не розберетесь з ним. Бо це неможливо вже.
    Дякую за увагу. Вибачте за емоції, просто вже накіпіло.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 29.07.24
+++ ще треба забрати агенцію

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Я не можу з моменту виходу оновлення скрафтити собі нові речі з крафту, бо магазин полювання закритий. (( І батлпас так само не роблю.

FST

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
не могу не согласиться, Петрушка привет🙋‍♂️

заика

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
7
Реакції
3
Бали
3
в собственность державы бизак

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,530
Реакції
3,102
Бали
253
Доброго вечора!
Бізнес було конфісковано до вирішення ситуації з гравцем, наразі він буде постійно оплачений та з продуктами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі