- Реєстрування
- 7 Вер 2022
- Дописи
- 915
- Реакції
- 778
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: ЗГА Серго Голд та ГА Валерія Савченко
- Особистий нікнейм: Метью Дефо
- Суть скарги: 06.08.2025 о 23:10:08 я зловив гараж №69, і система визначила його власником саме мене. Я мав повний доступ до нього. Все було зафіксовано, і одразу після зльоту я передав докази Сергію Голду, оскільки діяв без порушень. Проте згодом мені повідомили, що за логами першим його зловив інший гравець - якщо не помиляюсь, Віталій Йосип. І хоча всі фактичні права на гараж на момент зльоту були в мене, мені пояснили, що "той, хто отримав повний доступ, ловить другим", а тому перевага надається тому, хто засвітився в логах першим. І тут виникає логічне питання: чому гравець, який зробив усе правильно, має втрачати заслужене лише через технічну недоробку? Чому ми повинні страждати через речі, які не залежать від нас, але напряму впливають на результат? Подібні ситуації справді вибивають будь-яке бажання продовжувати гру на проекті. Ти витрачаєш час, нерви, готуєшся - і зрештою все вирішується не твоїми діями, а внутрішніми системами, які не працюють належним чином. Для мене це повна втрата довіри до справедливості гри. І це на жаль не єдина ситуація - Клац || Клац. Хочеться отримати чітку відповідь: чи має хоч якись сенс ловлі, якщо лог може суперечити тому, що реально сталося в момент ловлі, і саме на це спирається остаточне рішення Адміністрації?
Я вимагаю лише справедливості. Якщо навіть це неможливо забезпечити, про яку мотивацію до гри може йти мова?
Також варто звернути увагу на ще один факт: за наявною інформацією, цей гравець вже не вперше ловить нерухомість за допомогою стороннього софту. Якщо це дійсно так - тоді виникає ще більше питань: чому система віддає перевагу тому, хто потенційно користується забороненими методами, у той час як чесний гравець залишається ні з чим? Що саме цікаве, ЗГА мені повідомив, що ніяких проблем з фрапсом людини немає. В інтер'єрі я особу не побачив (як перший власник гаражу) - Докази(відео/скріншот): Клац
Останнє редагування: