Розглянуто Для Керівника проекту // спроба зливу адміністрації 03 сервера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
446
Реакції
405
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Для Керівника проекту
  2. Особистий нікнейм: Ханна Ланчестер
  3. Суть скарги: Шановний Керівник проекту!
    Я звертаюся до вас із серйозною занепокоєністю щодо дій двох користувачів форуму. Останнім часом діяльність користувачів під нікнеймами Сенді Мілано та Кенді Мілано викликає серйозні обурення серед членів спільноти проекту і мене, про що можуть свідчити комментарі під їх скаргами. Ці особи систематично порушують правила форуму (згідно з пунктами 3.3, 3.4, 4.1, 4.2, 4.3, 4.10 та 5.10, скріншот надам нижче данних правил) та намагаються дискредитувати адміністраторський склад проекту.
    Вони постійно пишуть безглузді скарги, флудять у темах, буває звісно і по темі.
    Крім того, вони неодноразово висловлювали некоректні звинувачення в адресу адміністрації, вказуючи на її безграмотність та зв'язки(блат), яких насправді не існує. Це створює негативну атмосферу на форумі та розпалює конфлікти серед користувачів.
    Зараз вони здебільшого сконцентрувалися на тому, щоб подавати скарги на адміністрацію. Це, звичайно, може бути нормально, але тут головне - з підставами. Але останнім часом ці скарги здавалися дещо безпідставними та інколи навіть агресивними, що породжує напруження та конфлікти серед наших учасників.
    Додатково, варто зазначити, що пані Кенді Мілано раніше займала посаду адміністратора, проте була знята з цієї посади за причиною, яка мені невідома. Здається, вона намагається самовтвердитися за рахунок інших, використовуючи різноманітні маніпуляції та недобросовісну поведінку на форумі. Але, я думаю, що і вона не була ідеальним адміністратором. Всі ми люди, котрі можуть робити помилки, і вона не виключення. Але на той момент, я думаю, що ГА і ЗГА надавали їй потрібну підтримку, ровно до моменту, як її зняли за якесь порушення.
    Ці гравці не проявляють повагу до адміністрації, критикують дії адміністраторів та висміюють їх, що безпосередньо суперечить правилам проекту.
    Також я хотів би вказати, що їх клан отримав дві догани за нешанобливе ставлення до адміністрації проекту. Я вважаю, що вони спеціально налоштовують людей проти адміністрації, намагаючись створити конфліктну ситуацію на проекті. Це можно побачити на їхніх доказах, котрі вони надають, коли пишуть скарги. (Ви можете подивитися це в розділі Система доган для кланів, стосовно доган)
    Далі ще декілька речей, котрі не залишили мене байдужим - це стосунки з Міланою Коваль. Мені здається, що Сенді та Кенді Мілано виражаються не дуже адекватно щодо неї. Вони постійно роблять помилки у написанні її імені (та не тільки її) та навіть публічно критикують. Адміністратори так само, як і гравці, заслуговують на повагу та непорушення їхнього авторитету.(Ви можете подивитися це в розділі 03 UKRAINE GTA | Оцінка роботи адміністрації, Скарги на адміністрацію)
    Також зокрема скарги на адміністрацію стосовно Євгена Крутова, не мають об'єктивних підстав. Вони поширюють неправдиву інформацію, яка може вводити користувачів в оману.
    Зазначені ситуації з оголошенням про скупку скінів державних організацій свідчать про те, що ніхто не змушував користувачів віддавати свої скіни примусово. Це лише пропозиція або заборона продажу іншим гравцям, я не раз сам особисто чув про це на ЦР і бачив глобабальне оголошення. Крім того, провокації у віп чаті та предвзяте ставлення до Євгена Крутова не свідчать про конструктивну поведінку цих двох учасників, в мене немає доказів, але я не раз бачив їх відношення до нього і слова, що вони прибрали його з посади адміністратора (і це врни бажають майже усьому складу у своїх відгуках).
    У більшості їхніх скарг я вбачаю вияв неповаги до адміністрації проекту, а саме:
    Сенді Мілано:
    - а ему всё-равно, сидит и смотрит, может ему надо зрение проверить
    - но видимо типы с 5 адм не знают что такое нельзя писать в вип
    - я должен был получить мут за неуважительное отношение к админам, в итоге я лишний час сидел в Муте, а админу за это ничего не дали? (а звідки звичайному гравцеві знати про терміни покарання?)
    -То есть это адекватно? Если администратор всё воспринимает на свой счёт это не мои проблемы. Администратор не справляется со своими обязанностями просто так накидывает муты игрокам. (наверное даже не знает что такое "нн") - админы 03 не дают отыгрывать рп, а потом что-то нам говорят за то что мы не по рп делаем, наберите нормальных админов)
    - самый не образованный администатор за всю историю, делать в элементарных словах такие ошибки, ну это такое, не справляется со своими админ обязанностями (спеціально помилки робили, три рази підряд?)
    - откинул по приколу
    Кенді Мілано:
    -Этой администрацией вы тупо убиваете желание играть именно на этом сервере. Не удивительно что многое ушли на другие сервера.
    После этого многоуважаемый Акулезов будет говорить что нужно уважительнее относиться к администрации? (Сарказм до ГА?)
    - «Администраторша» обидела прям конкретно (А мене прям конткретно обурює їх поведінка)
    - она отморозилась
    - Акулезов весь свой админ состав блатит, когда клановец багоюзил это видит админша и не откидывает его потому что это её муж, а Акулезов только беседу проводить или вообщем никакого наказания. (Всім відомо, що вона так само робила стосовно свого чоловіка, про що свідчать скарги на форумі)
    Многие игроки ушли с 03 сервера из-за этого админ «состава», сравнить даже на других серверах отношение администрации , просто небо и земля, администраторы на 03 нормально не относятся к своей работе, просто если есть личная не приязнь к игроку спекают именно за ним и садят по мелочам. (Необгрунтовані звинувачення про блат, і відношення)
    - и: "администратор" откинул за уход от РП, когда никакого РП не было. Теперь по фану откидываете не видя всей ситуации? ахахахахах (Лапки, що каже про її відношення і думку про данного адміністратора)
    Дивлячись на їх відношення і подачу скарг, в мене є думки, що щось тут явно не так. Є звісно і обгрунтовані скарги, але сама подача і настрій свідчать про те, що вони агресивно налаштовані проти адмін.складу. Мені здалося, що вони хочуть цим показати, що всі некомпетенті, а лише вона була "ідеалом" і не робила ніколи помилок. Мені подобалось, як пані Кенді розглядала скарги, але зараз її поведінка повністю змінила про неї думку.
    Мені, як гравцю, вже не приємно і набридло читати все це. Проаналізуйте іх дії, будь ласка.
    Тут можно ще багато чого писати, але символів дають мало.))
    Я прохаю вас прийняти необхідні заходи стосовно цих осіб, надати їм відповідне покарання за порушення правил форуму та проекту і забезпечити спокійну та конструктивну атмосферу для всіх користувачів.
    Дякую за увагу до моєї скарги та прошу невідкладно вжити заходи щодо вирішення цього негативного стану справ.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:

Вкладення

• photo_2024-04-04_03-27-09.jpg
    photo_2024-04-04_03-27-09.jpg
    220.7 Кб · Перегляди: 115

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
Розглянувши більш детально скаргу, та переглянувши повідомлення від користувачів було дійсно виявлено порушення правил форуму,
На перший раз гравці отримають попередження згідно правил форуму.
Надалі за продовження нехтуванням правил будуть видаватись блокування!
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі