Відмовлено Для Керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Теодор Краунт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
219
Реакції
844
Бали
138
  1. Нікнейм адміністратора: Кріс Ханзо
  2. Особистий нікнейм: Сергій Набанов
  3. Суть скарги: Вітаю Сергій Коваленко. хочу поскаржитися на ГА 05 серверу а саме на Кріс Ханзо . Даний адміністратор розмовляє на підвищених тонах з гравцями (пруфи будуть тут) . Хочу розповісти про свою ситуацію так я не буде себе оправдовути я замовив гравців на сльот за що отримав бан на 14 за ініціатор дм на сльоті минуло приблизно дня 2-3 я опдумав і вирішив написати оскарження це моє 1 велике покарання на що Кріс відповідає Оскарженюю не підлягає пруфи . Я важаю що люди які роблять перші великі помилки заслоговують на 2 шанс . ТАКОЖ ХОЧУ ПОБАЧИТИ ДУМКУ ГРАВЦІВ ПОПОВОДУ ГА 05 СЕРВЕРУ. УСІМ ГАРНОГО ВЕЧОРА
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): докази вказані вище
  5. Дата походження: 12.08.2024

Останнє редагування:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Як можемо помітити на вашому відеодоказі, що я до Вас спілкуюсь доволі спокійно та в нормальному тоні. Не можу зрозуміти де Ви там помітили спілкування на підвищених тонах. Що до Вашої ситуації я відповідь надав в минулій скарзі - click. Ваш випадок це те, що ніякі дії не лишаються без покарань, також хочу додати про блокування Вашого твінк акаунту за передачу. Оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі