Розглянуто Для Керівника проекту!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Darksaize Amireiss

Козак
Реєстрування
27 Лип 2025
Дописи
6
Реакції
21
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: ЗГА Серго Голд та ГА Валерія Савченко
  2. Особистий нікнейм: Дарксайз Амірейз
  3. Суть скарги: 26/07/25 о 23:10:05 був зліт гаража #72 який я успішно зловив. (Мій нікнейм був зафіксований на гаражі як власник і весь функціонал гаража був у мене) окрім мене цей гараж зловила ще одна людина на ім'я Жировая Складка #123974, але власником гаража був Я, повторюсь ще раз та увесь функціонал гараж був у мене. Після зльоту я поспілкувався з Адміністратором на ім.я Артур Алабаєв, який провірив фрапс, та надав мені інформацію, що гараж належить мені, так як я зловив його без порушень ловлі майна.! Я відразу почав прокачувати гараж, та витратив на все 12,500,000 (Від ціни зльоту, оплата днів гаража - 14 днів, і куплені стойки і відеокарти, генератор з охолоджувачем ). 27.07.2025 не повідомивши мене взагалі, у мене адміністратор забрав гараж (хто конкретно невідомо, так як ЗГА повідомив мене що будь яка інформація про адміністратора є закритою для гравців, тому я не можу дізнатись хто відібрав гараж та чому не повідомили мене та не видали компенсацію), та передав людині Жировая Складка з усіма покращеннями, які були придбані та прокачані мною!! яка по словам ЗГА зловила першою по логам, а я був другим. Але нагадаю що власником гаража було зафіксовано моє ім'я/ увесь функціонал гараж був у мене. Та одразу після зльоту адміністратор сказав, що гараж належить мені. Я звернувся до ГА в тг в особисті повідомлення, на що не отримав відповіді взагалі, вона не читає взагалі. Після цього звернулась моя дружина до ГА теж в особисті тг, скинула фрапс того що я зловив гараж і був власником, описала дану ситуацію, та додала фрапс від 3-ї людини як гравець Жировая Складка за 20 хвилин до зльоту тепнувся на мітку, з чого можна зробити висновок, що він (чітер) використовує сторонні програми . Також запитали ГА чи вона допоможе розібратись з цією ситуацією, (так як звертався до ЗГА але він нічим не допоміг. тільки повторює що власником є Жировая Складка), чи потрібно звернутись до Керівника проекту, на що отримали відповіть тільки на наступний день, тобто сьогодні 29.07.2025 про те що гараж зловила перша по логам Жировая Складка, тому повернення гаража мені не буде. Я запитав про компенсацію, так як витратив 12.5кк на все, +моральна компенсація, так як Артур Алабаєв повідомив мене що все добре, гараж належить мені. А невідомий для мене адміністатор не повідомивши мене забрав гараж. На що отримав відповідь від ГА що компенсують тільки 250 000 - це вартість самого гаража. Але я вважаю, якщо повернення гаража мені не можливе, тоді повинні повернути всю суму яку я витратив, так як повторюсь знову адміністратор надав мені інформацію, що гараж належить мені, тому виходить що по вині адміністрації я втратив гроші які вже вклав в цей гараж. Адміністрація взагалі не звернула увагу на нон рп нік гравця Жировая Складка, та на доказ (фрапс) що він тепнувся на мітку! Прошу розглянути справу, та розібратись по справедливості та компенсувати всі гроші!!! При необхідності можу надати всі додаткові деталі особисто. Провина Адміністрації тоді хай відповідають за це!!! Це неприпустимі дії адміністрації як на мій погляд. І дуже псує репутацію проекту, так як від лідерів залежить багато чого а саме репутація, комфорт та емоції які отримують самі гравці!!!!!! Мені сказали що все добре і гараж мій, а на наступний день забирають гараж. тому всі гроші які я витратив прошу повернути, так як через помилку адміністрації я їх втратив.
  4. Докази(відео/скріншот)
    + ( TimeCode 04:35 и 04:40 )
  5. Дата походження: 29/07/25 20:38

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі