Розглянуто Для Керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Шабалін

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
39
Реакції
46
Бали
21
  • Віктор Шабалін 143539
  • Максим Клонекс / Суть скарги : 6.38.5. Заборонено використовувати ботів для робіт. | Бан 14 днів, при наступному порушенні Перманентне блокування, та обнулення акаунту в обох випадках
  • Також хочу додати що ніякими "ботами" я не користувався і не користуюсь!!!! Перевірку пройшов https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-перевірки-на-стороннє-ПЗ.69461/ та згоден пройти щє 10-20-30 разів. Тому що підкреслює НІКОЛИ НЕ КОРИСТУВАВСЯ І НЕ КОРИСТУЮСЬ.
  • Ткаж хочу додати що жодного з пункту правил я не порушував. Прошу Розблокування акаунту та компенсацію за Обидва рази блокування. (готовий до любих перевірок на стороннє ПО. Також прошу пояснити чому Максим Клонекс Не Заходить в розділ діскорду після блокування акаунту.
  • У вигляді компенсації за несанкціанований бан акаунту (двічі) прошу розглянути компенсацію у розмірі ігрового майна классу Єліт (котедж-гараж-квартира). На розсуд Адміністрації проекту.
  • Згідно діючих правил проєкту 1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.

Вкладення

• Знову блок не за що.jpg
    Знову блок не за що.jpg
    953 Кб · Перегляди: 47
Останнє редагування:

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Блокування було знято та видана грошова компенсація (100.000 ігрової валюти)

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі