Віктор Шабалін
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Сер 2023
- Дописи
- 39
- Реакції
- 46
- Бали
- 21
- Віктор Шабалін 143539
- Максим Клонекс / Суть скарги : 6.38.5. Заборонено використовувати ботів для робіт. | Бан 14 днів, при наступному порушенні Перманентне блокування, та обнулення акаунту в обох випадках
- Також хочу додати що ніякими "ботами" я не користувався і не користуюсь!!!! Перевірку пройшов https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-перевірки-на-стороннє-ПЗ.69461/ та згоден пройти щє 10-20-30 разів. Тому що підкреслює НІКОЛИ НЕ КОРИСТУВАВСЯ І НЕ КОРИСТУЮСЬ.
- Ткаж хочу додати що жодного з пункту правил я не порушував. Прошу Розблокування акаунту та компенсацію за Обидва рази блокування. (готовий до любих перевірок на стороннє ПО. Також прошу пояснити чому Максим Клонекс Не Заходить в розділ діскорду після блокування акаунту.
- У вигляді компенсації за несанкціанований бан акаунту (двічі) прошу розглянути компенсацію у розмірі ігрового майна классу Єліт (котедж-гараж-квартира). На розсуд Адміністрації проекту.
- Згідно діючих правил проєкту 1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.
Вкладення
Останнє редагування: