𝙴𝚐𝚘𝚛 𝚈𝚞𝚛𝚒𝚢𝚘𝚟𝚒𝚌𝚑♣️
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Вер 2024
- Дописи
- 123
- Реакції
- 212
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
- Особистий нікнейм: Єгор Юрійович
- Суть скарги: Вітаю! Шановний Олег Галицький! Я Був заблокований за порушення правила UG !
- 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.
Примітка 2: якщо гравець зголосився повернути майно на яке було здійснено обман до видачі покарання - термін може бути скорочено на розсуд головного адміністратора.
Звертаємо увагу! Якщо на доказах відсутні нижчезазначені умови проведення обміну/покупки/видачі в борг - договір вважається не дійсним:
Але в мене питання, АЗС була продана за 145кк в дружини ці кошти конфіскували! Чому в мене забрали все моє майно ???? Котедж номер 131 який був проплачений на 30 днів, гараж номер 104 який також був проплачений на 15 днів. Я перебуваю вже 7 день в блокуванні! Я вимагаю повернення свого майна і розблокування! Я збирався написати оскарження через пару днів але коли я побачив що ГА почав розпродувати моє майно! Яке було проплачено! Воно не злетіло! В мене просто напросто пропало бажання вже грати від таких дій ГА. Неочікував такого від Віктора. Але зараз хочу розібратися вже повінстю якщо ГА використовує такі дії особистим майном. Мало того що повторюсь ще раз він забрав гроші з рахунку дружини в розмірі 145кк. Він ще забрав все моє майно! Я максимально не згідний з такими діями! Тому прошу повернути все майно мені назад і розблокувати акаунт. Тому як цей випадок був перший і таких дій з моєї сторони і з сторони дружини більше не буде. Бо при першому отриманні такого покарання, забирати все майно це дуже жорстоко! Очікую чіткої розписаної відповіді. Гарного дня! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ Доказ
- Дата походження: 25.09.2025