Ян Булл
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 113
- Реакції
- 44
- Бали
- 33
1. Віктор Репецький
2. Ред Булл
3. Суть: Оскарження рішення ГА по скарзі: посилання
Опис проблеми:
Є проблема з пунктом основних правил, а саме 3.4, адміністратори трактують його як їм зручно. Мене змушують міняти нікнейм (як уточнив ГА, ім'я) через те що воно не українське, керуючись правилом 3.4. Також ГА проігнорував всі агрументи які я надав і які підтверджують що ім'я і прізвище нікнейму є реальні, і відповідають РП. І сама проблема, що частина адміністрації відступає від правила 3.4, та використовують імена чи прізвища як вигадані, так і ті які не мають нічого спільного з українськими. Хоча правило 4.4 зобов'язує адміністраторів дотримуватись всіх основних правил UG. Список для прикладу під спойлером. І джерело посилання
Також ніхто не трогає старих гравців, хоча рейтинг "форбс" важко не помітити. і там теж нікнейми аналогічні моєму (іноземного походження).
Розумію, що змусити міняти нікнейми всіх, це погано обернеться для проекту, але і робити різницю "пан та холоп" це якось образливо та не справедливо по відношенню до звичайних гравців. Не скаржусь на явний "блат" від ГА, прошу тільки задовільнити мою скаргу і дати можливість спокійно грати на цьому проекті під нік-неймом Ред Булл
4. докази видачі покарання : в цій темі посилання
5. 17.10.2025 - саме покарання і примус змінити нікнейм
18.10.2025 - відмовлено в оскарженні
2. Ред Булл
3. Суть: Оскарження рішення ГА по скарзі: посилання
Опис проблеми:
Є проблема з пунктом основних правил, а саме 3.4, адміністратори трактують його як їм зручно. Мене змушують міняти нікнейм (як уточнив ГА, ім'я) через те що воно не українське, керуючись правилом 3.4. Також ГА проігнорував всі агрументи які я надав і які підтверджують що ім'я і прізвище нікнейму є реальні, і відповідають РП. І сама проблема, що частина адміністрації відступає від правила 3.4, та використовують імена чи прізвища як вигадані, так і ті які не мають нічого спільного з українськими. Хоча правило 4.4 зобов'язує адміністраторів дотримуватись всіх основних правил UG. Список для прикладу під спойлером. І джерело посилання
Заступник головного адміністратора
Семпроніо Серо
Заступник головного слідкуючого за державними організаціями
Олексій Хоффман
Головний слідкуючий за неофіційними організаціями
Соля Міллер
Старший адміністратор
Владислав Дилер
Старший адміністратор
Іван Хансер
Головний слідкуючий за зльотом
Ярослав Кокосін
Адміністратор
Серго Фараонов
Старший модератор
Стенлі Морріс
Старший модератор
Ксавьер Крушельницький
Модератор
Майк Вілландсен
Модератор
Майкі Аккерман
Ігровий помічник
Акіра Аккерман
Ігровий помічник
Сьота Аккерман
Ігровий помічник
Хіна Аккерман
Семпроніо Серо
Заступник головного слідкуючого за державними організаціями
Олексій Хоффман
Головний слідкуючий за неофіційними організаціями
Соля Міллер
Старший адміністратор
Владислав Дилер
Старший адміністратор
Іван Хансер
Головний слідкуючий за зльотом
Ярослав Кокосін
Адміністратор
Серго Фараонов
Старший модератор
Стенлі Морріс
Старший модератор
Ксавьер Крушельницький
Модератор
Майк Вілландсен
Модератор
Майкі Аккерман
Ігровий помічник
Акіра Аккерман
Ігровий помічник
Сьота Аккерман
Ігровий помічник
Хіна Аккерман
Також ніхто не трогає старих гравців, хоча рейтинг "форбс" важко не помітити. і там теж нікнейми аналогічні моєму (іноземного походження).
Джон Уікк [789]
Віто Корлеоне [28739]
Хеккі Овнярд [9785]
Віто Корлеоне [28739]
Хеккі Овнярд [9785]
Розумію, що змусити міняти нікнейми всіх, це погано обернеться для проекту, але і робити різницю "пан та холоп" це якось образливо та не справедливо по відношенню до звичайних гравців. Не скаржусь на явний "блат" від ГА, прошу тільки задовільнити мою скаргу і дати можливість спокійно грати на цьому проекті під нік-неймом Ред Булл
4. докази видачі покарання : в цій темі посилання
5. 17.10.2025 - саме покарання і примус змінити нікнейм
18.10.2025 - відмовлено в оскарженні