Розглянуто Для Керівника проєкту Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
1. Нікнейм адміністратора: Євгеній Макрен
2. Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд [128312]
3. Суть скарги:
Для Керівника Проекта Олега Галицького.
Хочу подати скаргу на дії ГА Євгена Макрена, який 18.11.25 або 19.11.25 конфіскував мій бізнес, посилаючись начебто на правило 11.4 та нібито передачу грошей через третю особу. Вважаю це рішення повністю неправомірним, оскільки мій бізнес знаходився на основному акаунті понад 5 місяців і був придбаний задовго до будь-яких ситуацій, пов’язаних із перекиданням коштів. Бізнес жодним чином не має відношення до інциденту, на який посилається ГА, тому застосування правила 11.4 до цього бізнесу є безпідставним.

Окремо хочу зазначити, що за правилом 11.4 караються усі три сторони, які беруть участь у махінації: основний акаунт, твінк і третя особа. У моєму випадку покарали лише мене одного, а інші учасники жодного покарання не отримали та далі продовжують грати. Це є порушенням принципу рівності й об’єктивності та свідчить про неповну перевірку з боку адміністратора.

Я також стверджую, що ГА не провів повноцінної перевірки ситуації: не перевірив дату придбання бізнесу, не проаналізував логи і не встановив логічного зв’язку між бізнесом та інцидентом. Рішення було прийняте без повного збору доказів, що свідчить про порушення й неякісне виконання службових обов’язків.

Особливо звертаю увагу на те, що мій бізнес не злетів, не повернувся державі та не був виставлений на аукціон. Натомість він знаходиться у власності ГА, що є грубим перевищенням повноважень. Адміністратор не має права вилучати бізнес і залишати його у себе, тим більше без об’єктивних підстав.

Бізнес, який був конфіскований, існував автономно, придбаний набагато раніше та не був пов’язаний ні з якими транзакціями чи діями, які могли б порушити правило 11.4. Тому покарання, накладене на об’єкт, який не має жодного стосунку до інциденту, є незаконним та суперечить логіці покарань.

У зв’язку з усім викладеним прошу: негайно повернути мій бізнес на мій основний акаунт, відновити стандартний термін оренди в 7 днів та чекати поки бізнес сам злетить, провести перевірку дій ГА Євгена Макрена щодо перевищення повноважень застосування правил, а також надати офіційне пояснення, чому бізнес був вилучений без підстав і чому він досі знаходиться на акаунті адміністратора. Додатково прошу перевірити, чому відповідальність була застосована лише до мене, хоча за правилом 11.4 караються всі сторони, що беруть участь у порушенні.
З повагою Хеккі Овнярд

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
9be66afd-94aa-4fba-851d-19cfab9f7703.png

5. Дата походження: 19.11.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!

Ваш акаунт був заблокований лише за пунктом 11.4, за передачу коштів з мультиакаунта на основний акаунт через продаж будинку. Головний Адміністратор не додав до покарання термін блокування за використання "багоюзу" під час ловлі майна, тим самим вже його скоротивши.
У гравця було конфісковано Віллу через те, що, Ви піймали її через багоюз, який було доказано гравцями, які були присутні на самій ловлі.

Гравець, який купив Віллу, не є третім лицем, через те, що, він лише був покупцем Вілли, а не прямим співучасником дії, з якою була домовленість, ще до того, як він дізнався про саму Віллу.

Бізнес було конфісковано та буде виставлений на аукціон.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі