Розглянуто Для Керівника проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Вальтер

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
127
Реакції
58
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Даня Вальтер [6786]
2. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: Вітаю пане Олег. Хочу подати скаргу на пана Свиридова та пані Евеліна за порушення правил подачі та розглядання скарг. Хочу попросити вас щоб скарга розглянулась більш детальніше тому що я так розумію нікому ця скарга не потрібна. Я написав скаргу на адміністратора, щоб запросили повний відкат цієї ситуації, на що пан Свиридов ніяк не відреагував точніше відреагував, але на мою думку не захотів розбиратись в тій ситуації. Можливо ви зможете вплинути на цю ситуацію так як ви були Головним адміністратором на 02 сервері і я особисто пам'ятаю що ви відхиляли подібні скарги (за те не надали повний відкат)
Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)тиць
5. Дата порушення: 16.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,933
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Шановний гравець, вам була надана повна відповідь щодо вашої попередньо поданої скарги. На відеодоказі, який гравець подав у скарзі, чітко видно, що там немає 60 секунт, так це вірно, але з моменту того, як почали записувати відео видно, що гравець просто біжить в перед, повз будівлю ДСНС та ніяким чином не порушує правила. Якщо у вас є докази, як гравець провокував вас, чи якісь інші порушення у ваш бік ви можете подати скаргу на форумі прикріпивши увесь доказ ситуації, що там відбувалась.
Адміністрація може відхилятися від регламенту розгляду скарг (наприклад відео менше хвилини, або трошки більше 2-х хвилин, наприклад: 2:15 *без вказання таймкодів*, при умові, якщо видно всю ситуацію. Якщо ви вважаєте, що на відео була надана не вся ситуація, подайте скаргу на форум від самого початку вашої зустрічі з цим гравцем до провокацій та вбивства. Та також незабудьте вказати таймкоди, оскільки відео буде довгим.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі