Схвалено Для Керівника та ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арчі Фокс

СБУ м.Дніпро назавжди в серці
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
54
Реакції
11
Бали
11
1. Ім'я адміністратора: Андрій Корнюшин, Олександр Вовк
2. Особисте ім'я: Арчі Фокс (61042)
3. Суть скарги: Хочу вибачитися за неадекватну поведінку зі своєї сторони перед Головним Адміністратором та керівником. Так я сказав в минулих скаргах в мене не зовсім добре відношення до ГА, але я визнаю, що я вчинив непристойно зі своєї сторони, цю агресію викликало те, що в дискорді я вирішив невдало пожартувати з приводу продажі віртів, але їх ніхто не продавав і не купляв, ви можете перевірити по логам і до цього я вчинив не гарно а саме образив адміністратора, після чого був заблокований на досить довгий термін(
Я хочу принести свої вибачення Керівнику та ГА за таку поведінку, я визнаю свою провину та хочу попросити розблокувати мій обліковий запис або зменшити термін бану, якщо це можливо.
Я досить довго грав на даному проекті, це перший РП проект який так мене зацікавив і на якому я знайшов дуже багато друзів та досить багато добився і хочу як і раніше розвиватися на даному проекті, та знаходити нові знайомства.
Ще раз приношу вибачення.
4. Докази покарання: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Власнику-gta-ukraine.47060/#post-209615
5. Дата походження: 08.11.2039

Alexandr Volk

Гість
На честь річниці проекту Усі облікові записи були розблоковані. Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі