Зачинено Для Керівника і ДЛя ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Залізняк👑

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
59
Реакції
145
Бали
38
Вік
26
1. Ваш нікнейм:Анрій Ярмоленков
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
3. Суть скарги: Чому гравця витягли з вязниці коли він вийшов під час затримання ?? я впевнений якщо б в мене або в когось другого таке було то мене б не витягли і написали вітаю відбувайте покарання і тут питання іза того що дана особа була раньше адміном ? і виникає питання часом це не блат ? Я повністю впевнений що якщо б любий другий гравець як і було б його б не витягли скільки я бачив що виходять під час затримання і чомусь їх не витягують.!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ТУТ
5. Дата порушення:07.01.2025

Даниїл Хліманцов

Мл. Адміністратор|С МОЗ, ДКВС | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
186
Реакції
286
Бали
108
Вік
25
1. Ваш нікнейм:Анрій Ярмоленков
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
3. Суть скарги: Чому гравця витягли з вязниці коли він вийшов під час затримання ?? я впевнений якщо б в мене або в когось другого таке було то мене б не витягли і написали вітаю відбувайте покарання і тут питання іза того що дана особа була раньше адміном ? і виникає питання часом це не блат ? Я повністю впевнений що якщо б любий другий гравець як і було б його б не витягли скільки я бачив що виходять під час затримання і чомусь їх не витягують.!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ТУТ
5. Дата порушення:07.01.2025
Вітаю шановний, на момент відправлення в ІТТ в нас відбувалось ГРП і в пана Микити Мусанговича стався виліт, що підтвердить вам будь хто, це виглядає наче ви пробуєте злити вашого заступника і заливаєте скаргу на пані Вікторію не розібравшись в ситуації

Андрій Залізняк👑

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
59
Реакції
145
Бали
38
Вік
26
Вітаю шановний, на момент відправлення в ІТТ в нас відбувалось ГРП і в пана Микити Мусанговича стався виліт, що підтвердить вам будь хто, це виглядає наче ви пробуєте злити вашого заступника і заливаєте скаргу на пані Вікторію не розібравшись в ситуації
Злити нікого не збираюсь мені це не порібно , Грп ніякого не було за це ніхто не казав в Лідерському чаті і не попереджав за це мають попереджати , Скарга подана тому що в багатьох стаються вильоти і нікого не витягують з вязниці і кажуть вітаю відбувайте покарання питання в тому що дану особу яку витягли Микиту Мусанговича був адміном а пані Вікторія куратор адмінів і збоку це виглядає на блат, Тому прошу Керівника , ГА , ЗГА перевірити чи немає тут блату на сервері !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі