Розглянуто Для Керівника UKRAINE GTA (Олега Галицького).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Баха_

Козак
Реєстрування
3 Чер 2026
Дописи
11
Реакції
9
Бали
8
1. Ваш нікнейм: 59922
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Киволон, Анастасія Коревті
3. Суть скарги: Олексій Киволон - в першому розгляді скарги, даний Адміністратор не помітив двох порушень, а саме, навмисний таран та ДМ Кар. Після Переписки в особистих повідомленнях з даним адміністратром, зявилось додаткове покарання для гравця у вигляді ДМ Кар ( скріншоти ОП можу надати). https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ukraine-gta-№-№425.414414/
Пізніше подав оскарження на дії Адміністратора (Олексійя Киволона) тільки для Головного Адміністратора, але розглянула Керуючий Адміністратор Анастасія Коревті, відповідь була простою, (Вітаю, скарга була перерозглянута.), таке відчуття, що Коревті взагалі не ознайомлюється з попередніми скаргами та текстом в скаргах, хоча в оскарженні були прохання з приводу прийняття мір щодо розгляду данної скарги адміністратором Олексієм Киволоном.
Пане Керуючий, якщо в подальшому подібні Адміністратори будуть так розглядати скарки, бажання грати на даному проекті взагалі не буде. На 05 сервері і так самий менший онлайн, такі негативні ситуації не додають бажання тут залишатись.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 22.06.2026

Останнє редагування:

Олексій Киволон

Мл. Адміністратор| Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
441
Реакції
273
Бали
123
Вік
26
Добрий вечора. Оскільки скарга була подана саме на мене, хочу зазначити, що на відеодоказі присутні фризи, які могли вплинути на правильність оцінки ситуації. Також у попередній скарзі я вже надав коректну відповідь щодо даного випадку.

Крім того, ця скарга була змінена вже після того, як ви мені написали, і ми вирішили дану ситуацію. Якщо переглянути інші скарги, які я аналізував, можна побачити, що всі гравці були покарані відповідно до правил UKRAINE GTA.

Також хочу підкреслити, що я така ж людина, як і всі інші, і кожен може припуститися помилки. Прошу врахувати ці обставини під час розгляду скарги.

Очікуємо Відповіді від ГА або КА.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,089
Реакції
2,159
Бали
253
Вітаю, на відеозаписі від Вас складно оцінити ситуацію стосовно навмисного тарану, тому що цього моменту не видно, Ваш відеозапис в цей момент пролагує і не видно чіткого моменту в цій ситуації. Куратор розглянула скаргу на адміністратора вірно, вона як Куратор має право розглядати ці скарги, адже вона стосується адміністратора, і першочергово посада Куратор адміністрації про це наголошує

Адміністратор надав вірний вердикт в скарзі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі