Розглянуто Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
168
Реакції
377
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: от зга до 1-2 уровня админов
  2. Особистий нікнейм: Александрє Нірванський
  3. Суть скарги: Я понимаю, что после скарги вряд ли мне админы дадут поиграть на этом проекте, потому что начнётся преследование и тому подобное, но и бездействовать уже тоже нельзя.
    Начнём с ситуации, когда у зга закончилась работа и он решает поиграть за рп игрока (доказ1), нарушая рп процесс, используя админ мод, используя админ команды для выдачи оружия/здоровья/брони. Так же, забывает следить за младшей администрацией, которая сейчас делает всё что хочет, а их за это покрывают и не наказывают.
    Другая администрация, которая следила за беспределом зсу, которые минимум 3 раза сделали рк за территорией зсу, так как мы на вч не нападали даже! (доказ 2). Всё что они сделали - это не поняли ситуации и спустили всё на тормозах, не пытаясь разобраться даже, хотя в тот момент летали там и "следили".
    Скарга к чему: Проведите разговор с администрацией, внесите изминения в состав, накажите, потому что в данный момент, администрацию либо боятся либо просто не уважают, а админ - лицо сервера, лицо игры. Админы настолько расслабились, что им легче ответить на репорт, нежели проследить за полной ситуацией. Они забыли что у них другие обязанности.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): доказ1, доказ2 (с 00:00 до 1:50 первый раз зсу антиоживились, с 2:30 они начали снова выбегать за территорию и нападать на нас до 4:00, с 5:35 они снова начали нападать на нас вне территории вч, до 6:52 (в этот период общался с админом, который не увидел никаких нарушений), с 9:30 зсу снова решили нас штурмовать до 14:20. с 15:30 они снова решили нас штурмовать, до 16:35. Далее мне надо было отойти 18:25 и когда я пришёл, меня и товарищей решили просто убить, когда мы были афк 21:10, в 24:15 видно кто убил.)
  5. Дата походження: 17.03.2025

Останнє редагування:

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Шановний Александрє Нірванський!

Дякую за вашу скаргу та детальний опис ситуації. Я повністю розумію ваше занепокоєння та ціную те, що ви знайшли час, щоб висловити свої зауваження.

Щодо використання мною адміністративних прав:

Хочу наголосити, що під час нападів на ВЧ я не використовую і не використовував власні адмін-права для отримання переваги над іншими гравцями чи для порушення їхніх прав. Мої дії завжди спрямовані виключно на підтримання порядку та чесності в ігровому процесі. У жодній із перестрілок чи інших ігрових взаємодій я не застосовував адмін функції, які могли б вплинути на хід подій.

Щодо дій ЗСУ за межами їхньої території:
Я переглянув надані вами докази. На жаль, в відео відсутній звук, що ускладнює повноцінний розгляд цієї ситуації, оскільки можливо, з вашого боку теж могли бути порушення. Також запис починається вже під час активної перестрілки, що унеможливлює оцінку повного контексту подій. У подібних випадках рекомендую надавати більш повні матеріали, включно з початком конфлікту, щоб ми мали змогу об’єктивно оцінити ситуацію.

Щодо роботи адміністрації в цілому:
Адміністрація завжди прагне запобігати порушенням на сервері — як з боку держслужбовців, так і неофіційних гравців. Проте через велику кількість учасників з обох сторін часом буває складно відслідковувати всі порушення. На майбутнє ми постараємося збільшити кількість адміністраторів у години пікового онлайну, щоб забезпечити комфортний ігровий досвід для вас та інших гравців.

Дякую за ваше звернення, та бажання покращувати сервер Північна Україна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі