Ваньок Києвський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 9 Бер 2023
- Дописи
- 98
- Реакції
- 53
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Для Керівника
- Особистий нікнейм: на тому акаунті Ваня Житомирський
- Суть скарги:Вітаю шановний керівник я як дізнався що на 3.0 буде амністія я пригав до стелі томущо сподіваюсь що можна буде ісправити те що я накоїв по дурниці мені цей проект подарував дуже багато позитивних та негативних емоцій я піднімався та падав у фінансовому плані та у клановому тому хочу повернути те що я сподіваюсь можна повернути з того моменту вже пройшло майже два роки та мені вже наразі 14 років Я вже подорослішав Та багато чого переосознав до того ж я дуже жалію за свою дію, та після того як я побачив що добавлять у 3.0 мене загорілися очі та я дуже дуже дуже дуже дуже жалію те що зробив,в мене був забанений акаунт Ваня Житомирський (124) на якому я грав з відкриття 04 серверу на цьому акаунті було створена ціла історія зі старої карти та з фами Житомирській, Та коли цей акаунт був не в баніі я створив твінк Та прокачував на тот момент основу я хочу перед вами вибачитися за все те що я тоді коїв я після бану був дуже ростроїний так як тільки тоді зрозумів те що повернуся на цей чудовий проект я наразі займаю звання Полковника ЗСУ на 06 сервері та з моменту блокування в мене критичних порушень не було тому прошу ще раз вибачення я тоді був малий та не освідомлював що роблю я прошу мені надати останій шанс у моєму житі для мене це правда важливо тому Я дуже хочу повернути цей акаунт щоб почати його далі розвивати, всі докази що то був мій акаунт зможу предоставити в особисті повідомлення мій дс : ivan06258 Дуже попрошу надати останій шанс якщо від мене буде ще одне таке критичне порушення я згодний на бан лаунчеру та якщо ви мої вибачення приймете то згоден на повне обнулення акаунту Ваня Житомирський (124) Тг для зв'язку @Uzbekovych_100
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):ось докази з особистого кабінету у цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ваня-Житомирський-Блокування-акаунту-6000-днів-до-ГА-ЗГА.253979/
- Дата походження: Дата бану якщо не помиляюсь то 20.08.2024
Останнє редагування: