Розглянуто Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваньок Києвський

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
98
Реакції
53
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Для Керівника
  2. Особистий нікнейм: на тому акаунті Ваня Житомирський
  3. Суть скарги:Вітаю шановний керівник я як дізнався що на 3.0 буде амністія я пригав до стелі томущо сподіваюсь що можна буде ісправити те що я накоїв по дурниці мені цей проект подарував дуже багато позитивних та негативних емоцій я піднімався та падав у фінансовому плані та у клановому тому хочу повернути те що я сподіваюсь можна повернути з того моменту вже пройшло майже два роки та мені вже наразі 14 років Я вже подорослішав Та багато чого переосознав до того ж я дуже жалію за свою дію, та після того як я побачив що добавлять у 3.0 мене загорілися очі та я дуже дуже дуже дуже дуже жалію те що зробив,в мене був забанений акаунт Ваня Житомирський (124) на якому я грав з відкриття 04 серверу на цьому акаунті було створена ціла історія зі старої карти та з фами Житомирській, Та коли цей акаунт був не в баніі я створив твінк Та прокачував на тот момент основу я хочу перед вами вибачитися за все те що я тоді коїв я після бану був дуже ростроїний так як тільки тоді зрозумів те що повернуся на цей чудовий проект я наразі займаю звання Полковника ЗСУ на 06 сервері та з моменту блокування в мене критичних порушень не було тому прошу ще раз вибачення я тоді був малий та не освідомлював що роблю я прошу мені надати останій шанс у моєму житі для мене це правда важливо тому Я дуже хочу повернути цей акаунт щоб почати його далі розвивати, всі докази що то був мій акаунт зможу предоставити в особисті повідомлення мій дс : ivan06258 Дуже попрошу надати останій шанс якщо від мене буде ще одне таке критичне порушення я згодний на бан лаунчеру та якщо ви мої вибачення приймете то згоден на повне обнулення акаунту Ваня Житомирський (124) Тг для зв'язку @Uzbekovych_100
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):ось докази з особистого кабінету у цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ваня-Житомирський-Блокування-акаунту-6000-днів-до-ГА-ЗГА.253979/
  5. Дата походження: Дата бану якщо не помиляюсь то 20.08.2024

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Облікові записи заблоковані за чіти видаляються та не підлягають відновленню, глобальна амністія передбачає автоматичне розблокування існуючих облікових записів які мають активні блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі