Розглянуто Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гравець4791038

Активний
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
103
Реакції
12
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Моноліт
  2. Особистий нікнейм: Бармалей Тамаєв #6775338
  3. Суть скарги: Даний адміністратор розглянув скаргу яка буде прикріплена нижче не коректно, чому так тому що була ситуацію що мого друга заблокували а саме в нього був акаунт « Іван Бумер #6880777» за образу рідних, і він мені це сказав і я йому рішив запропонувати щоб я через його ноутбук зайшов та пограв на своєму акаунті « Бармалей Тамаєв #6775338» тому що мій ноутбук був на той час у ремонті але дуже хтілось пограти на проекті, я розумію що ви можете порахувати що грав саме власник акаунту « Іван Бумер #6880777» але грав тільки я, а адміністратор висловив свою думку так що акаунт « Іван Бумер #6880777» належить тому ж самому власнику акаунту «Бармалей Тамаєв #6775338» але це не так. Я прошу помʼякшення бану тому що я граю на цьому проекті досить давно і за 2.5 роки гри я не отримував жорстоких покарань. Тому прошу вас помʼякшити покарання ходьби на 15 днів. Дякую за розуміння!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Помилковий-бан.303883/#post-1232021
  5. Дата походження: 05.07.2025

Останнє редагування:

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання буде оскаржено до 15 днів, прохання не робити більше подібні дії ( заходити на свій акаунт з пристрою іншої людини, в якої акаунт перебуває в активному блокуванні) , щоб уникнути подібнх ситуацій.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі