Зачинено Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
45
Реакції
22
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Архип Володимирович
  2. Особистий нікнейм: Алік Саакашвілі
  3. Суть скарги: Подавав скаргу на обман, дали відповідь що гравець вже в бані, про компенсацію ні слова, зайшов у войс сказали писати скаргу на повернення втраченого майна, данний адміністратор відповів що у гравця вже немає ні коштів ні рюкзака для повернення, моя скарга подана 21.10.2025 а розглянута 26.10.2025, і на момент другої скарги 27.10.2025 вже в данного гравця нічого не було, попрошу зауважи що є на цього ж гравця скарга подана 23.10.2025 і розглянута 25.10.2025 і гравцю повернули рюкзак. То в мене питання чому гравцю скаргу і повернення роблять раніше чим мені, якщо скрага поданна пізніше. І чому гравець отримує свій рюкзяк а я ні. Також чому мою скаргу розглядають не протягом 24 годин( за детального розгляду протягом 48 годин) А 5 днів??? Можливо якби скаргу розглянули вчасно то в гравця залишився б мій рюкзак для повернення?? Чому адміністратори не розглядають вчасно скарги?? Навіщо займати місце і не виконувати свої прямі обов'язки?? Записую на листочку в любимому блакнотику дату подання скарги та засікаю 24-48 годин і чекаю розгляду.
    4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) моя скарга обман обман поданний пізніше моя скарга на повернення
    5.Дата походження: 27.10.2025

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,047
Бали
253
Вітаю
Ситуацію вирішено

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі