Розглянуто Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Мальтаро

Директор ЗМІ | Північна Україна
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
162
Реакції
165
Бали
88
1. ГС/ЗГС Держ
2. Максим Мальтаро
3. Вітаю, я є лідером ЗМІ. Я вирішив для збільшення РП на сервері зробити "Пресс-центри" у кожній фракції. Поясню смисл: Коли стаєтся якась ситуація наприклад НПУ:
27.01 близько 20 00 сталося ДТП біля м.Дніпра.
Працівники НПУ бистро зреагували прибули до місця трагедії.
На місці було затверджено що водій що спричинив ДТП був в алкогольному сп'янінні. і т.д

Вони про це повідомляють ЗМІ і ми вже робимо з цієї інформації газету, але коли я попросив створити групу у ГС Держ мені було надано відповідь "Немає мені що робити" "В мене цих чатів і так як кіт насрав" а в ЗГС Держа "Мене нема". Так ось невже коли завжди помираюча фракцію питається хоч щось зробити для зацікавленості так важко допомогти!

Коли я створив САМ групу то додав туди ЗГС Держа він в мене питає для чого ця група я йому пояснив "тут будуть сидіти люди які будуть офф представниками фракції" в відповідь "Для чого парламент" тут проявляється нотка не компетентності після чого він дописав "Хай цим займається слідкуючий" та вийшов з групи.

Я дуже збентежений такою невідповідальністю! Прошу прийняти міри!

Докази: частина в лідерській группі Інша частина тут
27.01.2026

Станіслав Нікончук

Північна Україна ❤️
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
233
Реакції
260
Бали
108
Вітаю!
У вас є свій Слідкуючий за фракцією який також може виконувати такі дії, якщо ви зніметесь ви можете перекинути групу на нього. Не потрібно приплітати до цього ГС/ЗГС Держ коли це можна вирішити зі Слідкуючим.
Очікуйте відповіді від ГА.

Максим Вербицький

У почесній відставці
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
40
Реакції
37
Бали
23
Вітаю!
Я, як слідкуючий за ЗМІ, про це навіть не був повідомлений. Із проханням створити щось подібне до мене не зверталися.
Лідер пішов не за ієрархією - звернувся одразу до Головного слідкуючого за державними організаціями та до його заступника.
Сприводу розвитку, будь яких ідей пропозицій також не надходило.
Очікуйте відповіді ГА.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Стосовно групи:
Відповідь ЗГС Держ була правильною, такими діями повинен займатись слідкуючий за вашою організацією.

Стосовно спілкування:
Щодо спілкування від ГС/ЗГС Держ, вони отримають покарання за некоректне спілкування із гравцями.

Коли ви являєтесь лідером будь якої організації, у вас є свій слідкуючий за вашою організацією, по ієрархії ви мусите усі свої ідеї переказувати йому, а він у свою чергу мусить передати далі ГСу/ЗГСу.

Як пише слідкуючий вище:
Я, як слідкуючий за ЗМІ, про це навіть не був повідомлений. Із проханням створити щось подібне до мене не зверталися.

Спершу вам потрібно було оповістити свого слідкуючого.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі