Розглянуто Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Босович

🐗 Кабан 🐗
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
110
Реакції
77
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Іван Мирний
2. Нікнейм адміністратора: ГА Ввів особливе правило яке не діяє ніде!
3. Суть скарги:
На всіх серверах до 07-го включно переведення між державними структурами завжди було доступне з 3-го звання але на 07 з 4-звання. Однак на 07-му сервері встановили нові правила — тепер перевід можливий лише з 4-го звання. При цьому виникає логічна проблема: я перебуваю в ЗСУ, де з шести підрозділів реально функціонують лише ДШВ та ССО. Але в підрозділі ДШВ на даний момент взагалі відсутня система підвищення, підвищитись немодливо оним підрозділом враховуючи ти що там малий о/c

Мій рапорт на переведення до НПУ був схвалений ще 27-го числа. За словами полковника Ростислава Вентеровича, нове правило щодо 4-го рангу ввели лише вчора ввечері, хоча ще вчора вдень Генерал НПУ схвалював переведення з 3-го рангу. Наразі мене відмовляються звільняти, бо це порушеня правил які були введені вже після того, як мій рапорт Схвалили,

Я звертався до слідкуючого НПУ Владислава Пічкура (В діскорд особисті повідомлення). Він підтвердив, що правило дійсно ввели, але оскільки мій рапорт був схвалений раніше — переведення дозволене. Попри це, керівництво ЗСУ відмовляється мене звільняти. І виходить так що я не можу нормально підвищитися і не можу переестися (І Підвищеня не регулярні) . Прошу якось розібратися та перевести мене до НПУ.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 29.04.2026

Іван Босович

🐗 Кабан 🐗
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
110
Реакції
77
Бали
33
Також додаю доказ схвалення рапорту на переведення
1777495505445.png

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Як ГС Держ, надам коментар.
Лідер НПУ Андрій Туман отримає дисциплінарне стягнення у вигляді догани за порушення правил переводів

Очікуйте відповіді Керівництва!

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець, ці правила були розроблені ще тоді, коли я був ГС Держ на 03 сервері, і жодних питань чи проблем щодо них не виникало. Кожен сервер має свої внутрішні правила, які можуть відрізнятися, і саме на їх основі гравець обирає сервер, на якому йому буде комфортно грати.

Чому саме 4-й ранг, а не 3-й? Це зроблено для того, щоб мінімізувати кількість гравців, які залишатимуть державні організації через певні обставини, зокрема сімейні чи особисті проблеми. Найоптимальнішим рангом для переведення є саме 4-й, оскільки у випадку звільнення за власним бажанням відновленню підлягає гравець, який на момент звільнення мав 3-й ранг. Відповідно, якщо дозволити переведення з 3-го рангу, то після переведення гравець матиме 2-й ранг, а у разі звільнення повернення до фракції буде неможливим — лише через повторний набір та відбуття певного терміну КД.

Розглянуто.gif

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі