Розглянуто Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Босович

🐗 Кабан 🐗
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
99
Реакції
75
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Іван Мирний
2. Нікнейм адміністратора: ГА Ввів особливе правило яке не діяє ніде!
3. Суть скарги:
На всіх серверах до 07-го включно переведення між державними структурами завжди було доступне з 3-го звання але на 07 з 4-звання. Однак на 07-му сервері встановили нові правила — тепер перевід можливий лише з 4-го звання. При цьому виникає логічна проблема: я перебуваю в ЗСУ, де з шести підрозділів реально функціонують лише ДШВ та ССО. Але в підрозділі ДШВ на даний момент взагалі відсутня система підвищення, підвищитись немодливо оним підрозділом враховуючи ти що там малий о/c

Мій рапорт на переведення до НПУ був схвалений ще 27-го числа. За словами полковника Ростислава Вентеровича, нове правило щодо 4-го рангу ввели лише вчора ввечері, хоча ще вчора вдень Генерал НПУ схвалював переведення з 3-го рангу. Наразі мене відмовляються звільняти, бо це порушеня правил які були введені вже після того, як мій рапорт Схвалили,

Я звертався до слідкуючого НПУ Владислава Пічкура (В діскорд особисті повідомлення). Він підтвердив, що правило дійсно ввели, але оскільки мій рапорт був схвалений раніше — переведення дозволене. Попри це, керівництво ЗСУ відмовляється мене звільняти. І виходить так що я не можу нормально підвищитися і не можу переестися (І Підвищеня не регулярні) . Прошу якось розібратися та перевести мене до НПУ.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 29.04.2026

Іван Босович

🐗 Кабан 🐗
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
99
Реакції
75
Бали
33
Також додаю доказ схвалення рапорту на переведення
1777495505445.png

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
721
Реакції
413
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Як ГС Держ, надам коментар.
Лідер НПУ Андрій Туман отримає дисциплінарне стягнення у вигляді догани за порушення правил переводів

Очікуйте відповіді Керівництва!

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Шановний гравець, ці правила були розроблені ще тоді, коли я був ГС Держ на 03 сервері, і жодних питань чи проблем щодо них не виникало. Кожен сервер має свої внутрішні правила, які можуть відрізнятися, і саме на їх основі гравець обирає сервер, на якому йому буде комфортно грати.

Чому саме 4-й ранг, а не 3-й? Це зроблено для того, щоб мінімізувати кількість гравців, які залишатимуть державні організації через певні обставини, зокрема сімейні чи особисті проблеми. Найоптимальнішим рангом для переведення є саме 4-й, оскільки у випадку звільнення за власним бажанням відновленню підлягає гравець, який на момент звільнення мав 3-й ранг. Відповідно, якщо дозволити переведення з 3-го рангу, то після переведення гравець матиме 2-й ранг, а у разі звільнення повернення до фракції буде неможливим — лише через повторний набір та відбуття певного терміну КД.

Розглянуто.gif

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі