Зачинено Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vitalik5173

Козак
Реєстрування
16 Лис 2023
Дописи
19
Реакції
19
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Ждан Абсолют

2. Нікнейм адміністратора ЗГС НЕОФ ГС НЕОФ

3. Суть скарги:Доброго ранку шановна адміністрація пишу стосовно жалоби Райден Ховард даний гравець каже що не було доказів, хоча ми не 1 раз, а саме клан Legends90x надавав відкати адміністрації після тих же бізварів битв за території почнемо с самого початку коли ми заходили на новий сервер, а саме наша фама SundbergFamq дізналася таку інформацію у ЗГС Неоф чи будуть стояти 1 фама на 2-3 картелях на що була відповідь ні буде стояти на картелі тільки лише 1 фама, але відразу на 2 сезон вітчерси стають на картель, хоча казали що одна фама не буде стояти на 2 картелях даний гравець ще зауважив ще той факт що у них не було переходу в інші клани, а навіщо переходи якщо в багатьох з вітчерсів і кланом Crime є спільний діскорд при тому багато гравців знаходяться в одній фамі це вже є головною суті що гравці знаходяться в одній фамі коли адміністрація казала що вітчерси це не крайми коли за них не грали такі люди як Аркадій Краймз Пашик Курточкин Толян Краймз Майкл Краймз Акіро Краймз Біллі Краймз ці люди знаходяться в фамі краймів тобто вже суть те що вони грають однією фамою стакнутись в 2 різних клани не є дуже великою для них проблемою, бо я гадаю ви самі знаєте що фама КРАЙМІВ має дуже великий склад і їм не є проблемаю розтакнутись в 2 клани прошу придержуватись тих же правил що казала до цього адміністрація і ставити лише 1 фаму на картель, тому що немає сенсу грати 1 клану проти 2

vitalik5173

Козак
Реєстрування
16 Лис 2023
Дописи
19
Реакції
19
Бали
8
Ще хочу надати таку інформацію якщо вітчерси як вони кажуть без фами самі по собі то нехай кікають више людей що я перечислав і трохи помилився в нікнейму Райан

vitalik5173

Козак
Реєстрування
16 Лис 2023
Дописи
19
Реакції
19
Бали
8
Закрийте скаргу відповідь отримав

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі