Розглянуто Для Керівництва | Валерія Тимошик, Андрій Корнюшин блокування акаунту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
664
Реакції
1,136
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик, Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Ілля Хансер
  3. Суть скарги: Вітаю! Бачу сьогодні що мене забанили на 6к днів за ''Образу Адміністрації''. Це було в телеграмі чи грі? Чи ми вже будуємо гру на дс, тг і.т.д? Давайте тоді вайбер також містити до гта, інстаграм. Ми граємо в гру, а не в телеграм. Що я пишу в телеграмі, воно ніяк не відноситься до гри. Зрівняти гру яка зараз і була раніше, це дві різні картини. Наскільки я знаю що образа адміністрації до 30-31 днів (чітко не пам'ятаю). Це не є адекватно. Це було і не раз.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази
  5. Дата походження: 29.09.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Вас було заблоковано на 6000 днів на підставі пунктів 7.1 та 7.9.1 правил UKRAINE GTA. Ці пункти стосуються серйозних порушень, які ви допустили, зокрема образи адміністрації, включно з персональними образами в бік ЗГА та мене особисто. Ваші дії, а також дії інших учасників, які брали участь у ситуації, були ретельно розглянуті, і всі винні отримали відповідне покарання.

Щодо вашого питання про те, чи відносяться дії в соціальних мережах до гри, наголошую: пункти 7.1 та 7.9.1 чітко регулюють поведінку як в грі, так і поза нею. Образи або інші порушення, скоєні через соціальні мережі, месенджери чи інші платформи, є порушенням правил, якщо вони стосуються гри або адміністрації. Це спрямовано на забезпечення безпечного і комфортного середовища для всіх гравців/адміністрації, незалежно від того, де це відбувається.

Враховуючи серйозність порушення та його характер, адміністрацією було прийнято рішення про встановлення саме такого терміну покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі