Розглянуто Для Керівництва Проєкту!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Лишевський

Шановний гравець
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
41
Реакції
43
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Матвій Лишевський
2. Нікнейм адміністратора: Максим Заборний, Боря Феномен, Данило Старлей.
3. Суть скарги: Вітаю, шановне керівництво Ukraine GTA! Хочу повідомити, що ці три адміністратори халатно ставляться до своїх обов'язків і не хочуть допомагати гравцям. Я просив у репорті допомогти з БП, оскільки там виник баг. На це мені відповіли: «Вітаю, опишіть проблему детальніше і перепишіть репорт». І так відбувається з кожним моїм репортом. Як звичайним гравцям грати нормально в Ukraine GTA з такою адміністрацією? Вони лише фармлять репорти для підвищення і зовсім не допомагають гравцям у розвитку з БП тощо. Якщо подаєш репорт щодо ОСК в чаті, або якщо тебе ДМ, або ДБ переадресовують на форум, то навіщо нам тоді адміністрація, яка все переадресовує на форум? Також я сидів у багу 30 хвилин, і лише на 8-му репорті мене витягли з багу, хоча адміністрація була присутня на сервері.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
932
Реакції
350
Бали
123
Вітаю

Згідно пункту правил 4.12, звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим, інакше такий репорт може бути відмовленим без пояснення причини.
Якщо адміністратор при слідкуванні за ситуацією пов'язаною з DB, DM, образами, не бачив повної ситуації, або не помітив порушень, він має право направити гравця у відповідний розділ форуму для подачі скарги та для уникнення видачі помилкових або недоречних покарань у грі.
Відповідь на репорт може бути довгою через велику кількість репортів та малу кількість адміністраторів в мережі.

Всі зауваження будуть взяті до уваги, з адміністраторами буде проведено бесіду.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі