Розглянуто Для Коваленка / відповіть чекаю саме від Коваленка.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
137
Реакції
381
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик​
  2. Особистий нікнейм: Доні Керрі​
  3. Суть скарги:

Оскаржили бан, за критичні порушення, а саме злив особливої інформації, порушення правила 7.1

Я не розумію, як можна теперь грати, коли адміністрація закриває глаза на злив моєї конфедіційної фотографії.

Чому гравець, котрий подав оскарження був оскаржений за дуже малий час, не пройшло навіть пів години, людина вже розблокована, за те інші гравці чекають на оскарження більше часу.

Я вважаю що наразі на 03 сервері від лиця керівного складу, а саме ГА, йде блат у бік гравця Михайло Ломака.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут.
  5. Дата походження: 12.03.2025

Прошу зачинити від флуду!

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,575
Бали
257
Вітаю.

Стосовно конфіденційної інформації, згідно з правилами сервера, конфіденційною інформацією вважаються особисті дані, доступ до яких не можливо дістатись.
У цьому випадку, гравець, на якого ви скаржитесь, не додав вас у контакти, а отже, ця інформація не підпадає під статус конфіденційної.

Також наголошу, що фото, які знаходяться у відкритому доступі та можуть бути знайдені та переглянуті іншими користувачами, не вважаються конфіденційними.
Рішення про розблокування було прийнято після розмови з паном Михайлом Ломакою в Діскорд. Переглянувши всі фрапси та скріншоти адміністрація ухвалила відповідне рішення.

Також, ГА звернула увагу на те, що під час конфлікту з вашого боку було використано провокативні висловлювання, які зачепили честь та гідність батьків гравця, а також ми бачимо що у вас наразі йде форумна війна, через що у вас виникають такі конфлікти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі