Розглянуто Для Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

! Денис Корольчук

Шановний гравець
Реєстрування
5 Жов 2024
Дописи
22
Реакції
39
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Валерія Тимошик, Вікторія Кизима
  2. Особистий нікнейм:Денис Нілов
  3. Суть скарги:Я хочу висловити своє незадоволення щодо розгляду моєї попередньої скарги Валерією та Вікторією. На жаль, складається враження, що вона була розглянута недбало, або взагалі не читалася по суті. У своєму зверненні я чітко зазначив, що питання стосувалося амністії, однак у відповіді було вказано, що покарання видано вірно, що абсолютно не відповідає змісту скарги.Прошу ретельно перевірити цей випадок, ознайомитися з моїм зверненням належним чином і забезпечити справедливий розгляд ситуації. Також прошу провести додаткову перевірку дій Валерії та Вікторії, аби уникнути подібних інцидентів у майбутньому. Посилання на скаргу Тиць
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:13.11.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,576
Бали
257
Вітаю

У своїй відповіді ГА зазначила, що покарання видано вірно. Це є чіткою ознакою того, що в амністії на цьому акаунті вам було відмовлено.
Рішення ухвалено відповідно до правил UKRAINE GTA.

Я маю інформацію, що ви наразі граєте на іншому акаунті, де вас не заблоковано. Це вже є кроком у ваш бік, адже вам надано шанс продовжувати грати чесно та дотримуватись правил.

Дії ГА/ЗГА не суперечать правилам та нормам поведінки, і жодних порушень у їхній роботі не виявлено. На наступний раз для вашого комфорту вам буде надана більш відкрита відповідь, для вашого розуміння ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі