Схвалено Для Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mensword

Новий гравець
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
26
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Ромео Кемерон
  3. Суть скарги: Така ситуація коли вийшло оновлення 2.5 "Зимова подорож " проходив розіграш 30 БП і 5 Листів до санти,щоб прийняти участь треба було написати коментар під відео в ютубі,от я вирішив шось там й написати,написав і забув зразу на наступний день,а я навіть не знав на що розіграш я просто по цікавості написав навіть не знаючи що прийняв участь.Потім я собі купив сам Батл Пасс за гроші,а про конкурс я навіть не знав.Ось проходить час і мені друзі кажуть що я щось там виграв, заходжу дивлюсь а я БП виграв,пишу підтримці щоб видали мені замість бп карбованці бо в мене вже він,є а вони мені відповідають "потрібно було не купувати бп до публікації результатів розіграшу." і тут я в ступорі,потім пишу ГА і вона мені відповідає що адміністрація все правельно сказала.Тобто я маю знати на перід що іменно я,виграю в якомусь там розіграші, в якийсь там час,і маю НЕ купувати собі БП і догадуватись що я щось виграю.І ніде не писало і не пише що у випадку якщо у вас вже є бп то ми не повертаємо вам карбованці за нього.Прошу розібратися з цією ситуацією.Дякую за розуміння (БП купив 30 грудня 2024 року)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    photo_2025-01-06_12-06-34.jpg
    1736157869886.png
  5. Дата походження:06.01.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі