Розглянуто Для Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Мэйсон✨

КА 03 | Cхідна Україна
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
535
Реакції
200
Бали
103
Доброго вечора, пане Сергію!

Пишу вам із щирим проханням і надією бути почутим.

Як вам відомо, мій акаунт на 03 сервері було нещодавно видалено за порушення правил — а саме, за "використання адміністративних прав у власних цілях". Я не заперечую факту порушення, але хочу наголосити: мої дії ніколи не мали на меті нашкодити серверу чи порушити його економічну рівновагу. Заднім числом розумію, що вчинив неправильно, і щиро шкодую про скоєне.

Я повністю усвідомив свою провину та готовий добровільно відмовитися від будь-яких ресурсів, отриманих нечесним шляхом. Якщо потрібно — я готовий пройти перевірку, надати всю необхідну інформацію та виконати будь-які умови для відновлення довіри.

Прошу вас дати мені шанс на виправлення. Для мене цей проєкт — не просто гра, а частина мого життя, у яку я вклав два роки зусиль, емоцій і часу. Було б дуже прикро втратити все через декілька необдуманих вчинків, яких я більше не допущу.

Сподіваюся на розуміння та прошу розглянути можливість перегляду рішення.

З повагою,
Паша Мэйсон

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153
гарний був КА) дуже багато адміністраторів добилися успіху та займають високі посади) дякую йому за роботу! Дайте шанс маленькому котику)🐈

Паша Мэйсон✨

КА 03 | Cхідна Україна
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
535
Реакції
200
Бали
103

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,576
Бали
257
Вітаю.

На жаль, відновленню акаунт не підлягає.
Інформацію яку нам надали, ми перевірили та винесли рішення про видалення акаунту за збагачення ігровими ресурсами, користуючись адмін правами в власних цілях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі